Ha szeretnéd egy igazán különleges ajándékkal meglepni a násznéped…
Ha már eleged van a csupa unalmas, ötlettelen vacak ajándékötletekből…
Ha szeretnéd, hogy az esküvőtök résztvevői örömüket leljék a köszönőajándékukban,
akkor ez az üzenet Neked szól!

Fellélegezhetsz, megtaláltad a legszuperebb köszönőajándékot a násznépnek, amivel garantált, hogy mindenkinek egy nagy WOW! lesz a reakciója, további idegeskedés nélkül.

Azonban azt hiszem, Te is érzed, hogy a köszönőajándék nem csak egy letudandó, szükséges rossz.

A legtöbb pár ilyenkor kiszúrja a szerettei szemét valami sablonos, unalmas dologgal, ami csak porfogó lesz később, amit elsüllyesztenek a szekrény mélyére, vagy ami még rosszabb, valami közepesen száraz kekszdarabbal próbálják megköszönni, hogy együtt ünnepeltetek. Ilyenkor általában csak tisztességből mosolyognak, de közben gondolják, na ezt a köszönőajándékot elkapkodták.

Utána azzal áltatja magát a pár, hogy ez a szokás, másnál is így látta. Ha tovább húzod a keresgélést még több időt veszel el a nagy napra való felkészülésből, pedig ott szinte minden perc számít, a végén, a kapkodásban valami bóvlival leszel kénytelen beérni.

Amikor a saját esküvőm előtt keresgéltem a temérdek gyenge ajánlat között, mit nem adtam volna egy ilyen lehetőségért.

Most rajtad a sor!

Az Aurora Candle Company élménygyertyái ropogó fa kanóccal teljes mértékben az igényeitek szerint alakítva.

Válassz egy illatot (vagy többet) és egy megbeszélés alkalmával teljesen az igényeitek szerint kialakítjuk a felirat designját.

Az élménygyertyák ára (60g-os, kb 20 óra égési idővel) mennyiségi kedvezménnyel:

10-30 db: 1390 Ft/db

30-50 db: 1090 Ft/db

50-100 db: 890 Ft/db

100 darabtól : 790 Ft/db

Ezzel a köszönőajándékkal elismerést válthatsz ki. A nagy nap után, amikor meggyújtják a Tőletek kapott gyertyát, elismeréssel gondolnak Rátok hogy “ez igen, kitettek magukért”.

Csak ennyit kell tenned:

Írj egy emailt (info@auroracandle.hu) vagy  beszéljünk (0630 5841216), hogyan tudjuk a legjobban teljesíteni kívánságaitokat.