Erdei Menta – Mini illatviasz

1090 Ft

Mondhatják a meteorológusok, láthatod a naptárban, de a tavasz akkor érkezik, amikor kilépsz az ajtódon, beleszippantasz a levegőbe, és ott van: a friss növények üde, semmivel sem összetéveszthető illata. Felkerekedsz egy erdei túrára és a padon pihenés közben megcsap a friss menta összetéveszthetetlen illata. Véletlenül rátetted a táskád egy erdei menta bokorra és ettől a környezetedben mindenki élvezi a menta frissítő illatát. A növény helyett vidd haza az Erdei Menta illatviaszod.    NEM fogkrém illatú 🙂

Illat intenzitás:

Kb. 15 órán át ad illatot.

Aurora VIP Club
Ezzel a Vintage gyertyával 20 db Aurora Jutalompontot szerezhetsz

Kedvencekhez adom

Ha már eleged van abból, hogy évről évre töröd a fejed egy jó ajándékötleten...
Ha virág, csoki túl sablonos és már tavaly is tusfürdőcsomag volt az ajándék...
Ha már rossz arra gondolni, hogy tovább ezzel töltsd az időt akkor ez az üzenet most Neked szól!

Megnyugodhatsz, megtaláltad a legszuperebb, legszemélyesebb, névre szóló ajándékot szerettednek, kollégádnak, amivel garantált, örömet szerzel.

Szerintem Te is érzed, hogy az ajándékozás nem csak tárgyakról kellene szólnia. Ezzel kifejezed szereteted, odafigyelésed.

A legtöbben ilyenkor kiszúrják a szeretteik szemét valami sablonos, unalmas dologgal, ami igazából annyit fejez ki, tessék csak ennyi időt szántam rád. Erre a tipikus példa a virág, a bonbon, dezodor, kávé amit a bevásárláskor csak bedobtál a kosárba a kenyér és a tej mellé.

Ilyenkor jön az önigazolás, hogy ez a szokás, más is így csinálja, én is csak ilyeneket kaptam. De legyél Te aki megtöri a sort és igazi névre szóló ajándékkal rukkolj elő.  Következő alkalommal valószínűleg te is valami csodálatosat fogsz kapni.

Ha tovább húzod a keresgélést, csak még türelmetlenebb leszel és a vége egy sablonos ajándék lesz, ahogy a legtöbb embernél lenni szokott.

 

Többféle design közül választhatsz, hogy a megajándékozotthoz legjobban illő környezetbe kerüljön az üzeneted

Bármely Vintage típusú gyertya illatát választhatod.

Klasszikus

Az eddigi megszokott, letisztult elegáns megjelenésű felirat. Ez a forma akár 3 soros elrendezésben és jól néz ki, tehát 10-12 szó is kényelmesen elfér rajta.

Virágkeretes

Gazdag megjelenésű, kedves címke. Csak néhány szóval érdemes elkészíteni a feliratot, hogy elegáns maradjon.

Sarokdíszes

Visszafogott megjelenésű címke, maximum 7-8 szóval érdemes választani.

 
 

Ezzel az ajándékkal odafigyelést, szeretetet, megbecsülést, elismerést fejezel ki.

Csak ennyit kell tenned:
Válaszd ki, milyen illatban szeretnéd az ajándékgyertyát, milyen designban készüljön a címke és a felirat rovatba pedig írd bele, hogy milyen szöveget szeretnél rá.
 
Megrendelést követően 1-2 napon belül elkészítjük a gyertyádat és átvehető lesz budapesti átvevőpontunkon vagy futárszolgálattal elküldjük, ami jellemzően másnap meg is érkezik.