Esküvői köszönetajándék

Eleged van a csupa unalmas ötlettelen ajándékokból? Valami különleges ajándékot keresel, amellyel kedveskedhetsz a vendégeidnek?

Leveszünk egy terhet a válladról, nem kell további hosszú órákat tölteni a köszönetajándék keresésével.

Emlékszel a pár évvel ezelőtti esküvők köszönetajándékaira? Hmm, ilyen volt az Esztikének, még a szaga is szörnyű volt annak az ihatatlan pálinkának… ilyen meg a Nóriéknál volt, majdnem fogorvos lett a vége annak a száraz sütinek.

vagy

a köszönőajándékod bekerül a fiókba “még egy porfogóként” és amikor később selejteznek eszükbe jutsz arról a kacatról, amit valószínűleg kidobnak.

Adj inkább hasznos, minőségi és mégis személyes ajándékot adnál a vendégseregnek…

Fellélegezhetsz, megtaláltad a legszuperebb, legkedvesebb köszönetajándékot.
Intenzív illatú, ropogó fa kanócos szójaviasz illatgyertya elegáns üvegtégelyben.

Ez nem “még egy kacat”, mert az esküvőd résztvevői otthon még 15 órát élvezhetik az ajándékukat és garantáltan megjegyzik, hogy milyen szuper ajándékot kaptak Tőled.

Akinek mindegy, hogy mi az ajándék csak legyen, nem érdekli, hogy a vendégek mivel mennek haza, neki sajnos nem tudunk segíteni. Azonban ha szeretnél egy tényleg különleges, hangulatos ajándékkal meglepni a násznéped, akkor jó helyen jársz.

Az Aurora Candle Company esküvői köszönőajándék gyertyái hangulatos ropogó fa kanóccal készülnek és teszik különlegessé az alkalmat, amikor meggyújtják.

Intenzív, élethű illatával különleges hangulatot varázsol és nem mellesleg 100% természetes, paraffin-mentes szójaviaszból, kézzel készül Magyarországon. Egy gyertya 60g-os és kb. 15 órát ég.

Milyen illatok közül választhatsz? Az összes aktuálisan elérhető illat közül választhatsz. A választásban segítség lehet ha kipróbálod személyesen a mintaboltunkban (Kattints a  linkre), ha nem tudsz eljönni személyesen, akkor az illatminta lehet segítségedre.

Mit is kapok:

  • Különleges prémium illatgyertya
  • Választható ezüst vagy réz/rose gold kupakkal
  • Egyedi, személyre szabott felirat és design a címkén
  • garantált “WOW ez nagyon jó” a násznéptől.

2021-es Újdonság! Két legyet egy csapásra…

Most a köszönetajándékkal tudod megmutatni, a vendégek helyét.

Idei újdonságunk, hogy színes címkén a jegyespár nevén és az esküvő időpontján túl, a vendégek nevei szerepelnek.

Minden vendég neve egy külön gyertyán. Így már nem kell ültetőkártyán törni a fejed, és elegánsak maradnak az asztalok, nem lesznek “tele” kacattal.

Mennyibe is kerül ez az újítás?

Mindösszesen +50Ft vendégenként, tehát:

30-49 db: 1790 Ft/db
50-99 db: 1290 Ft/db
100 db felett: 990Ft/db

Egy szuper 2019-es esküvő menyasszonya:

“Sokáig nem voltunk biztosak abban, hogy szeretnénk-e köszönőajándékot, aztán egyszer csak bevillant: az Aurora Candle tökéletes választás lenne! Hiszen mindketten odáig vagyunk az illatgyertyákért, és mindkettőnk személyes kedvence ez a márka, akkor miért ne osztanánk meg ezt a szenvedélyünket a vendégeinkkel is?

Az egyedi címke és mindkettőnk egyik kedvenc illata valóban személyes figyelmesség volt az esküvőnk résztvevői számára, és többen is küldtek képeket néhány nappal később arról, hogy hol talált méltó helyre a gyertya az otthonukban, vagy éppen hogy meg is gyújtották már, és nagyon tetszik nekik az illata és a fakanóc ropogása. Jól választottunk, és a Mézeskalács illatú gyertya tökéletes párost alkotott a gyerekek számára készíttetett, szintén egyedi mintás mézeskaláccsal. Szuper csapat, kiváló minőségű gyertyák, mindenkinek jó szívvel ajánlom őket!”

Katy (Instagram, Youtube)

Amikor még mi házasodtunk 2015-ben nem volt ilyen lehetőség, pedig milyen szívesen választottunk volna valami különlegeset.

De ma már 2020-at írunk, sokszor még mindig nagy a nyomás a rokonság részéről, hogy igenis a száraz süti a legjobb hiszen mindenki azt ad ajándékba. Nem a te hibád ha ezt nem szeretnéd, vagy csak koloncnak érzed. Igazából a köszönetajándék az, amit hazavisznek a vendégek az esküvődről, érdemes különlegeset választani.

Mitől különleges ez az ajándék?

  • Hangulatos ropogó fa kanóccal készülnek – ilyennel még valószínűleg nem találkoztak a vendégeid.
  • 100% természetes szójaviaszból készül – nem kormol mint a paraffin gyertyák és másfélszer annyi ideig égnek.
  • Intenzív élethű illatával elvarázsolja a vendégeket.
  • Elegáns üvegtégelyben vannak a gyertyák, ami illeszkedik az esküvői designba.

Ezeket a gyertyákat egyedileg gyártjuk Nektek, így a gyártási idő 1-2 hét.

A gyertyák árai mennyiségi kedvezményekkel (csak köszönőajándék):
30-49 db: 1740 Ft/db
50-99 db: 1240 Ft/db
100 db felett: 940Ft/db

Ebben az árban benne van az egyedi címke, annak tervezése, az általatok választott színű kupak. Komplett ajándék.

Egyre gyorsabban közeledik a nagy nap. Tegyél egy pipát a köszönetajándék mellé, mert megtaláltad, amit kerestél.
Hangulatos. Elegáns. Különleges.

Írj egy emailt az info@auroracandle.hu email címre vagy kattint a lenti gombra és kérj egy design tervet, hogyan nézne ki a Ti gyertyátok. A tervet természetesen ingyen elkészítjük.

Miért halogatnád tovább a döntést, amikor még biztosan számtalan dolgot kell elintézni az esküvőig?
Leveszünk egy terhet a válladról, mert megtaláltad a legkedvesebb ajándékot.