Legyél Kereskedelmi Partner

Amennyiben megtetszettek a szójagyertyák, vagy esetleg már ki is próbáltak valamelyiket és van lehetőséged rá, legyél kereskedelmi partnerünk!

A már meglévő kereskedelmi partnereink tudják, hogy mindig frissen informáljuk őket az újdonságokról, a legnépszerűbb termékekről, hogy legalább annyira elégedettek legyenek mint az egyéni vásárlóink. Mindig a legfrissebb termékekkel látjuk el viszonteladóinkat, hogy a lehető legnagyobb legyen az újravásárlási arányuk.

Amennyiben igény van rá, egyedi cimkékkel tudjuk ellátni a gyertyákat akár a saját márkádhoz igazítva mind Home mind Prime méretben. További információkért és árakért lépj velünk kapcsolatba.

Töltsd ki az alább található formulát ha szeretnél kereskedelmi partner lenni, vagy írj egy emailt az info@auroracandle.hu címre.

Gyakran ismételt kérdések:

K: Hogyan lehetek Partner?

V: Töltsd ki az oldal alján található formulát vagy írj emailt az info@auroracandle.hu címre és felvesszük Veled a kapcsolatot.

K: Mennyi idő, amíg megérkezik a termék?

V: Általában 1-3 munkanapon belül fel tudjuk adni a csomagot/el tudjuk juttatni hozzád/átveheted a Bp. VI. Zichy Jenő utca átvevőpontunkon. Így a lehető leghamarabb fel tudod tölteni a készleteid a vásárlóid kedvenceiből.

K: Melyik gyertyákat lehet viszonteladóként árulni?

V: Minden elérhető illatot Home és Prime méretben.

K: Honnan tudom, hogy melyik illatokat fogják szeretni a vásárlók?

V: Küldünk ajánlást, hogy mely illatok az év melyik szakában relevánsak, ezek jó támpontot adnak a készlet összeállításához.