Termékek

Termékek

Minden gyertya, illatviasz, autóillatosító Magyarországon, kézzel, sok-sok szeretettel és odafigyeléssel készül.

A Vintage gyertyák hangulatos megjelenésükkel és kompakt méretükkel joggal nyerték meg legtöbbetek szívét.
Ropogó fa kanócával és intenzív illatával felel a csodás hangulatos otthonokért.
Égési ideje kb. 30 óra.

A különböző illatcsaládok legjobbjait válogattuk össze. A szezonális kollekcióhoz 7.780 Ft értékben választhatsz 2db AJÁNDÉK Vintage méretű gyertyát + ingyen házhoz szállítjuk a csomagod.

Az Elegáns gyertyákat méretüknél fogva, kicsit nagyobb terekbe/nappalikba ajánljuk. Szintén ropogó fa kanócával és intenzív illatával felel a csodás hangulatos otthonokért.
Égési ideje kb. 50 óra.

Legyen születésnap, névnap, évforduló, vagy csak egy kedves kis ajándékozás itt biztosan találsz szuper ajándékot, akár névreszóló kivitelben is…
Égési ideje kb. 30 óra.

Az illatviaszok szintén 100% természetes szójaviaszból készülnek, ugyan azokban az illatokban mint a gyertyák. Illatuk kicsit intenzívebb mint a gyertyáké. Találhatsz a viaszok mellett kezdőcsomagot, viaszolvasztókat és válogatásokat.

A különböző illatcsaládok legjobbjait válogattuk össze. Mindegyik kollekcióhoz 7.780 Ft értékben választhatsz 2db AJÁNDÉK Vintage méretű gyertyát + ingyen házhoz szállítjuk a csomagod.

Ha az autódban is szeretnéd szuper, illatos környezetben tölteni az utazás közben kocsiban töltött időt, akkor megtaláltad a legjobb, adagolható megoldást