Áfonyás Muffin – Elegáns illatgyertya

5990 Ft

Az Áfonyás Muffin sokak kedvence volt az intenzív áfonyás illatával, ami sokakat a kicsit tutti-fruttis illatával fogott meg.

Érdemes nagyobb helységekben használni, mert nagyon intenzív az illata .:)

Illat intenzitás:

Égési idő: kb. 50 óra

Kedvencekhez adom

Hogyan használd:

 • Minden meggyújtás előtt törd le a könnyen letörhető kanócot, hogy maximum 3-4 mm magas legyen, ezzel biztosíthatod az egyenletes illatfelszabadulást a megfelelő lángméretet és a szép látványt.
  • Ha túl hosszú a kanóc, a láng nagyobb lesz. Túl sok viasz olvad meg, így a későbbi meggyújtások alkalmával kevesebb illat szabadulhat fel.
 • Minden használat alkalmával legalább addig hagyd égni a gyertyát, amíg a viasz felolvad az üveg széléig.
 • Az Elegáns kollekció gyertyáit használat után érdemes visszatenni a dobozába, hogy megőrizzed az illatát.

Vásárlói értékelések

4.93
1141 vásárlói értékelés alapján
5
95 %
1081
4
4 %
49
3
0 %
5
2
1 %
6
1
0 %
0
 1. RKati

  Nagyon vártam, hogy milyen illatban fog pompázni a téli kollekció. Nem csalódtam. Kedvencem a forralt bor, téli pirosbogyók és a karácsonyi varázslat.. Tavalyi rendelésemben a diótörő, mézeskalács és a meglepetés fűszeres narancs volt. Imádtam mindet. Idén ajándék illatnak az áfonyás muffint és a pumpkin spice lattét választottam. Nagyon isteni illata van mindegyiknek. Az, hogy a két választható ajándék mellé még kaptam egy mézis gyertyát….. De itt még nincs vége a meglepetéseknek. Az ajándék mini illatviasz capuccino kakaószórással valami zseniális. Jövő ilyenkor benne lesz a kosaramban gyertya formájában az biztos. Köszönöm Aurora Candle!
  u.i.: Az Agatha Christie könyvet én is megrendeltem. 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 2. Rédei-Ács Klara

  Fantasztikus illata van és egy kandallóra tüzére emlékeztet a fa-kanóc ropogása. Melegséget és nyugalmat hoz. Köszönöm!

  Hasznos volt?
  0 0
 3. Tóthné Telekes Ágota

  Karácsonyi meglepetésnek rendeltem az ajándékdobozt. Még ez volt az első rendelésem. A doboz nagyon elegáns, tetszetős, a gyertyák finom illatúak, ízléses kiszerelésűek így garantált, hogy örömet fogok szerezni vele. Ami biztos, hogy nekem is nagyon megtetszettek és én is szeretnék magamnak ezekből a gyertyákból! Gratulálok a készítőknek és sok sikert !

  Hasznos volt?
  0 0
 4. Tumbász Tamásné

  A Karácsonyi ajándékcsomagot rendeltem meg, és fantasztikus illatokkal ismerkedhettem meg. Kaptam egy illatviaszt is, (csokisat 🙂 ) ajándékba, amit nagyon köszönök. Rendeltem újra másfajta illatokat, gyertyát is és illatviaszt is egy egész csomagot. Az egyetlen ok, amiért csak 4 csillaggal értékeltem a termékeket, hogy néhány gyertya alig akart meggyulladni, égni, többször kialudtak, türelemmel, többszöri próbálkozással sikerült meggyújtanom végül, és végig el is égtek. Ajándékba is adtam egyet, amivel sikerült örömet szereznem… Sajnos az utolsó ég, mind elfogyott! 🙂 Köszönöm!

  Hasznos volt?
  0 0
 5. REliza

  Ciki vagy sem, ezt az illatot röviden is le tudnám írni: TBS Frosted Berries. Kicsit hosszasabban részletezve lehet benne érezni az összes piros bogyós gyümölcsöt és nem keveredik mellé minimálisan sem egyéb aroma, ami elvinné az orrunkat mondjuk sütis vagy meleg illatok irányába. Aki nem vonzódik a fűszeres vagy édes dolgokhoz ebben az időszakban sem, annak javaslom, hogy tankoljon fel belőle, mert a gyümölcsösségnek a hideg, tiszta oldalát ragadja meg – pont, amilyenre ilyenkor lehet vágyni. A vintage gyertya tetejének a lecsavarása után ezt az illatot éreztem leginkább “halványnak” a téli kollekcióból, de meggyújtva már simán hozta a szokásos intenzitást. Az első darabom kanóca egyszer kicsit máshogy viselkedett, mint az eddigiek, de szerencsére 1 perc alatt sikerült megoldani a problémát. Valamiért nem tetszett neki második gyújtásnál a szokásosra rövidített hossz, erősebb törést igényelt: szinte 1-1,5 mm maradt csak szabadon a szilárd viasz fölött. Kellemes illat, jól elvagyok vele, de kapásból 4-5 illat beelőzi a téli kedvences listámon (nekem jöhetnek a fűszeres és sütis dolgok), ezért nem hiszem, hogy újra fogom venni a két jelenlegi darabom elhasználása után.

  Hasznos volt?
  0 0
 6. Kiss Andrea

  Egészen új élmény az eddig megszokott illatgyertyákhoz képest, sokkal természetesebb, ugyanakkor intenzívebb illat. Azonnal meggyújtottam egyet, és ismét rendeltem egy sorozatot, most már ajándékba.

  Hasznos volt?
  0 0
 7. Irén Marsi Ircsi

  Kiváló

  Karácsony illatú gyertya

  Hasznos volt?
  0 0
 8. Szabóné Érdi Mónika

  Csodálatos illatok!
  Elrepítenek a menyországba!
  Imádom!
  Nagyszerű összeállítás!

  Hasznos volt?
  0 0
 9. Mező Krisztina

  Fantasztikus illatok, gyönyörű csomagolás, ajándék szaloncukor, a kanóc ropogása így együtt akkor élmény az érzékeknek, aminél több nem is kell. A legfrappánsabb karácsonyi ajándék egy Aurora Candle gyertya.

  Hasznos volt?
  0 0
 10. Hajni

  Minden szempontból tökéletes választás volt. Valamennyi illat felemelő, tiszta, eredeti, a legcsekélyebb mértékben sem emlékeztet az illatgyertyák sokszor kissé “mű” illatvilágára. Ha csak egyet választhatnék a teljes csomagomból, azt hiszem, a Diótörő lenne…valami elképesztő diós sütemény illat. De mind nagyon finom…;)
  A pattogás szuperjó, hangulatos; az, hogy káros anyagokat nem tartalmaz, az pedig külön óriási pozitívum.

  Hasznos volt?
  0 0
 11. Réka Burszán

  Igazi tiszta illat, bármikor, bármilyen időszakban tökéletesen megállja a helyét, kicsit félve rendeltem meg, de nagyon érdekelt, hogy milyen is. Nem csalódtam! 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 12. GulyasNikolett

  Először vintage méretben vettem meg, de annyira megszerettem ezt az illatot, hogy muszáj volt elegáns méretben is megvenni, hogy véletlenül se fogyjon el. 😀 A Diótörő mellett a második abszolút kedvenc Aurora Candle illatom a Gőzölgő almás pite.

  Hasznos volt?
  0 0
 13. GulyasNikolett

  Két évvel ezelőtt is beszereztem a karácsonyi dobozt, idén pedig biztos voltam benne, hogy nem hagyom ki. Egyrészt maga a doboz minősége, dizájnja csodálatos, másrészt hihetetlenül jó áron lehet így hozzá jutni a gyertyákhoz.
  A meglepetés illat pedig valami elképesztően finom. Csupán azt bánom, hogy tegnap óta hiába szagolgatom nem ugrik be, hogy mire emlékeztet annyira. 😀

  Hasznos volt?
  0 0
 14. GulyasNikolett

  A karácsonyi csomagban az egyik elegáns gyertyának őt választottam úgy, hogy előtte még nem szagoltam, de nem bántam meg. Imádok mindent, ami bogyós gyümölcs illatú, ebben pedig olyan jól kiegészítik egymást a különböző piros és nem piros gyümölcsök, hogy a végén egy hihetetlenül intenzív, igazi bogyós álom bújik elő a gyertyából.

  Hasznos volt?
  0 0
 15. GulyasNikolett

  Ez a gyertya egy az egyben a tavasz. A friss virágok keveredése, némi édeskés felhanggal, egyszerűen mennyei.

  Hasznos volt?
  0 0
 16. GulyasNikolett

  Hihetetlenül friss, virágos illat, aminél szilárdan szaglászva abszolút nem éreztem ki egyetlen egy virágillatot sem konkrétan, hanem több virág édeskés illata keveredik benne. Nagyon várom a tavaszt, hogy meggyújthassam. 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 17. GulyasNikolett

  Friss, megnyugtató illat, ami engem abszolút egy férfi tusfürdőre emlékeztet. Alapjába véve nincs vele gond, bár én kicsit sajnálom, hogy én alig érzem belőle ki a virágos felhangot, mert lényegében azért választottam ezt, de nem rossz, csak szokni kell. 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 18. GulyasNikolett

  Ajándékba kaptam a rendelés mellé, és egyelőre vegyesek az érzéseim ezzel kapcsolatban. Az egyik pillanatban tetszik, aztán furcsának találom. Maga az illat egyébként elképesztő, hozza a szokásos Aurora Candle minőséget, csupán talán az én ízlésemnek túl erős, durva.

  Hasznos volt?
  0 0
 19. GulyasNikolett

  Imádom a friss illatokat, úgyhogy ideje volt végre ezt is kipróbálnom. Bár még csak szilárdan szaglásztam meg, de isteni illatról van szó. Tényleg finom, friss öblítős, mint a napon száradt ruhák nyáron. Tavasszal, amikor majd már vágyom a nyári időre tökéletes hangulatkeltő lesz. 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 20. Ágnes Süveges

  Klasszikus karácsonyi illat, pont ahogy az ember elképzeli.

  Hasznos volt?
  0 0
 21. Ágnes Süveges

  Igazi finom édes őszi/ téli illat. Az abszolút kedvencem lett.

  Hasznos volt?
  0 0
 22. Ágnes Süveges

  Nagyon finom igazi karácsonyi illat, nem túl édes inkább fűszeres.

  Hasznos volt?
  0 0
 23. Cserhalmi Myrtill

  Még csak a dobozában szagoltam meg, már most nagyon kellemes és intenzív az illata.

  Hasznos volt?
  0 0
 24. Cserhalmi Myrtill

  A karácsonyi csomagolásban kaptam, a rendelésem melle ajándékba. De mindenképpen szót kell kapnia. Mintha most sült volna kő frissen a Mézeskalács. Az egész házat bejárja, nagyon szeretjük.

  Hasznos volt?
  0 0
 25. Cserhalmi Myrtill

  Egy pillanat alatt kuckózós hangulatot varázsol a lakásba.

  Hasznos volt?
  0 0
 26. Cserhalmi Myrtill

  A férjem miatt rendeltem meg, jobban mondva neki. A leírás tökéletesen megfogalmazza ezt az üvegbe zárt csodát.

  Hasznos volt?
  0 0
 27. Cserhalmi Myrtill

  Abszolút az egyik kedvencem lett a karácsonyi illatok közül! Tetszik ez a gyümölcsös-télies illat. Azonnal a kis kori telekbe repít és felidézi bennem a szánkós, havas emlékeket.

  Hasznos volt?
  0 0
 28. Cserhalmi Myrtill

  Abszolút az egyik kedvencem lett a karácsonyi illatok közül! Tetszik ez a gyümölcsös-télies illat. Azonnal a kis kori telekbe repít.

  Hasznos volt?
  0 0
 29. Cserhalmi Myrtill

  Nagyon különleges, keleties illat. Kicsit féltem tőle először, hogy nagyon harsány lesz az én ízlésemnek, de nagyon megszerettem.

  Hasznos volt?
  0 0
 30. Cserhalmi Myrtill

  Nagyon kellemes illat! Nagyon szeretem ☺️

  Hasznos volt?
  0 0
 31. Cserhalmi Myrtill

  Nagyon különleges illat, a gyerekkori karácsonyi hangulatot varázsolja elő bennem azonnal.

  Hasznos volt?
  0 0
 32. Cserhalmi Myrtill

  Instant karácsonyi hangulatot hoz. Imádom 😍

  Hasznos volt?
  0 0
 33. Cserhalmi Myrtill

  Imádom az összes gyertyát! Nagyon szeretem azt a hangulatot amit a fa kanóc pattogása ad. Az illatok pedig minden gyertyának külön-külön fantasztikus! Szuper ez az összeállítás! ☺️

  Hasznos volt?
  0 0
 34. ildeeeke

  Igazi pasis, karakteres illat…kell ilyen is a gyűjteménybe😉

  Hasznos volt?
  0 0
 35. zomboriné keszei mária

  Én már régebbről ismerem, mert Gál Éva Olivita boltjában – Kispesten- már rátaláltam erre a fantasztikus illatgyertyára és azóta minden ismerősömnek ajánlom, mert igazán olyan minőségü, amiért érdemes megvásárolni és örömet szerezni a megajándékozottnak.

  Hasznos volt?
  0 0
 36. krisztinkat

  Mindegyik illat telitalálat!!! Ha mégis ki kellene emelnem közülük egyet, akkor az abszolut favorit nálam a Vörösáfonya, Narancs & Fahéj. Imádom:)

  Hasznos volt?
  0 0
 37. Czézár Nikoletta

  Nagyon szép a csomagolása már várom hogy tudjam minden nap bontogatni őket. 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 38. andrea.sajo

  Korábban rendeltem már önállóan ezt az illatot, de még mindig szuper a gyertya minősége és illata. Az egész lakásban fahéjas-almás, igazi téli illat érezhető folyamatosan – és még süteményt sem kellett hozzá sütnöm. 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 39. Balázsi Nikolett

  Egyszerűen zseniális! Édes, lágy, mégis intenzív illat. Télies, de mégsem a klasszikus őszi-téli vonal, így akár tavasszal vagy nyáron is el tudnám képzelni hogy használom. Már ha nem fogyott volna el… 😀
  Nagyobb terekbe is ajánlom, mert valóban domináns, de kicsit sem tolakodó, belengi a teljes lakást.

  Hasznos volt?
  0 0
 40. Balázsi Nikolett

  Az egyik kedvencem! 🙂 Ezzel az illattal kezdődött az Aurórás “pályafutásom”, amikor ajándékba kaptam egy ilyen illatú gyertyát.
  Nekem maga a harmónia, a kellemes tavaszi- nyár esti beszélgetések hangulatát idézi. A púderes megfelelő jelző rá szerintem is és egyáltalán nem bántó illat.

  Hasznos volt?
  0 0
 41. Balázsi Nikolett

  Ajándékba vettem karácsonyra, így ki nem tudtam próbálni (sajnos) de nagyon szemrevaló, formás és praktikus kis kerámia.

  Hasznos volt?
  0 0
 42. BadCat

  Még nem próbáltuk ki őket, de a csomagolás igen igényes volt, s végigszagolva a szerzeményeket máris kedves érzések fogtak el a feleségemmel minket 🙂 Teljesen elégedett vagyok 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 43. Lukács Andrea

  Annyira nem jött be az illata, nekem inkább ilyen olcsó aftershave beütése van, nem igazán érzem ki se a whiskeyt, se a dohányt.. Beleszagolva nagyon tömény, de ahogy ég annyira már nem intenzív.

  Hasznos volt?
  0 0
 44. Póczak Györgyi

  Nem csalódtam. Karácsonyi ajándékok mellett ezt az illatot magamnak rendeltem. Mutatós, jó illatú.

  Hasznos volt?
  0 0
 45. Póczak Györgyi

  Csodálatos termék. Magamnak rendeltem. Kipróbáltam. Nagyon tartós finom illata van.

  Hasznos volt?
  0 0
 46. Panka

  Tökéletes karácsonyi illat.

  Hasznos volt?
  0 0
 47. Csőke Andrea

  A kedvencünk a Diótörő lágy, púderes diós illata. Legkevésbé a Szantálfa mirha illata teszik, még barátkozunk vele. A karácsonyi válogatás ” finomra” sikerült, advent idején segít az ünnepre hangolódásban.

  Hasznos volt?
  0 0
 48. edidzsoszi

  Olyan, mintha egy karácsonyi vásárban a kezemben gőzölögne a forralt bor.

  Hasznos volt?
  0 0
 49. edidzsoszi

  Nagyon kíváncsi voltam erre az illatra. Nem az általam megszokott, gyakran választott illatok közé tartozik, de meggyőzött.

  Hasznos volt?
  0 0
 50. edidzsoszi

  Ritkán találok jó narancsos illatú dolgokat, a legtöbbet műnek érzem. Ebben a gyertyában viszont tényleg olyan, mintha most hámoznék egy narancsot. Mellette a fahéj és fenyő jól kivehető.

  Hasznos volt?
  0 0
 51. edidzsoszi

  A mézeskalács fűszerei dominálnak benne, nagyon szeretem ezeknek a fűszereknek az illatát, és imádom, hogy sütés nélkül is tudok ilyen illatot “varázsolni” a lakásba.

  Hasznos volt?
  0 0
 52. edidzsoszi

  Olyan illata van, mint amikor a tűzhelyen magad készíted épp a karamellát. Örülök, hogy ő is haza jött velem. 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 53. Nyári Tünde

  Karácsonyi varázslat….ér a neve, ez a gyertya tényleg elhozza a Karácsony varázsát. Benne van minden illat ami az ünnepet idézi a narancs, a fenyő, a fahéj egyszerűen ha bárki megkérdezi akkor azt felelem ez az illat maga a karácsony. Még 2019-es karácsonyi csomagban vásároltam először, akkor még nagy vintage méretben és azóta minden szentestén ez a gyertya lengi be a lakást egyfajta tradíció ez már nálunk.

  Hasznos volt?
  0 0
 54. Nyári Tünde

  Igazi adventi vásári hangulatot varázsol otthonra, idén vettem először, de biztos nem utoljára. Nagyon hagulatos 😉

  Hasznos volt?
  0 0
 55. Judit

  Először rendeltem,és nem utoljára!!!
  Isteni finom karácsonyi illatokat kaptam! Gyönyörű a díszdoboz is,amiben a gyertyák érkeztek! Köszön szépen az ajándék illatviaszt…….belengi az egész lakást az illatával!/karamellás caffe latte/

  Hasznos volt?
  0 0
 56. REliza

  Múlt évben nem próbáltam ezt az illatot, és nem voltam benne biztos, hogy ezt a kategóriát mennyire lehet még cifrázni, ha már van egy Fűszeres Narancs PLUSZ egy Vörösáfonya Narancs Fahéj a kínálatban. Azt kell mondjam, hogy ez is megfér a palettán, mert a hasonló jegyek ellenére más jellege van az alkoholosság, borosság miatt. Nagyon passzol az őszből télbe átmenet hangulatához – szerintem az egyik legkönnyebben befogadható illat a szigorúan vett 5 darabos karácsonyi kollekcióból. A jelenlegi darabomnak lassan az utolsó égetésénél járok, és van még egy másik belőle – ennél többet nem fogok elhasználni ebben a szezonban. Nem hiszem, hogy december elmúltával nagyon hiányát érezném majd, ezért belőle nem veszek többet, de reménykedem benne, hogy jövőre is visszatér majd.

  Hasznos volt?
  0 0
 57. eszternagy1349

  Tanuláshoz és este lefekvés előtt szoktam meggyújtani, nyugtató hatása van. Nagyon kellemes a levendula benne.

  Hasznos volt?
  0 0
 58. K. Rita

  Kellemes, kicsit édeskés, kicsit sütis, kicsit fűszeres, nekem talán picit sok, de ettől még remek termék 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 59. Körmendi Rita

  Nagyon finom, tiszta, kellemes ünnepi illat, semmi “szélsőség”, nekem a várakozás illata 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 60. Körmendi Rita

  ízlések és pofonok… nekem ez túl édes, túl sok, de ettől még szívesen ajánlom azoknak, akik szeretnek tömény, édes sütiillatban beszélgetni 🙂

  Hasznos volt?
  1 0
 61. Rita Körmendi

  klasszikus, tiszta illatok, örök kedvenc Karácsony tájékán, az illat intenzitása is pont jó, nem tolakodó

  Hasznos volt?
  0 0
 62. eszternagy1349

  Nagyon finon illatú gyertya, igazi citrusos, valamint a gyömbér is jól érezhető benne. Nagyon szeretem, igazi nyugtató hatású.

  Hasznos volt?
  0 0
 63. kingasuto

  Egyszerűen imádom, gyönyörű csomagolás, isteni illatok. Köszönöm.

  Hasznos volt?
  0 0
 64. Nyári Tünde

  Még 2019-ben a karácsonyi csomagban találkoztunk és nekem azóta is a kedvenc karácsonyi illatom, fanyar nem az a tipikus karácsonyi édes illat, de néha jobb is kiszakadni a süti illat közül. Én egyszerűen imádom, bár a fűszeres narancsot még csak most fogom kipróbálni szóval, lehet trónfosztás lesz.

  Hasznos volt?
  0 0
 65. Nyári Tünde

  Ajándékba kaptam még tavaly és mondanom sem kell szerelem volt első szaglásra, az illata pont olyan mintha egy friss rózsába szagolnék. Abszolút nem mű illat mint a többi gyertya amit eddig próbáltam. Kifinomult, lágy, igazi rózsa illat, az eddigi legjobb rózsás gyertyám.

  Hasznos volt?
  0 0
 66. Madarász Adrienn

  Ha létezik tökéletes süti illatú gyertya, akkor az ez. A neve 100%-ig tüközi az illatot, se több, se kevesebb. Egyszerre érezni a friss, omlós muffin tésztát, amit épp most vettünk ki a sütőből, de mellette dománál a fanyar áfonya is. Féltem, hogy túl édes lesz, de egyáltalán nem. Pont jó! ☺

  Hasznos volt?
  0 0
 67. Lukács Andrea

  az abszolút kedvenc illatom a nyári kollekcióból, erőteljes málna illata van, mindenféle mellékillatok nélkül, újravevős

  Hasznos volt?
  0 0
 68. Lukács Andrea

  Az abszolút kedvenc illatom a márkától, leírhatatlanul finom, igazi őszi, téli illat.

  Hasznos volt?
  0 0
 69. Lukács Andrea

  Nagyon finom, intenzív kávés, enyhén kakaós illat. kb 20 perc alatt belengte az egész lakást, biztosan újra fogom venni

  Hasznos volt?
  0 0
 70. Moncsi99

  Tökéletes ajándék volt Anyukám születésnapjára, jó hogy ennyi illat közül tud választani nap mint nap! A csomagolásról már ne is beszélünk nagyon esztétikus!

  Hasznos volt?
  0 0
 71. Valczer Éva

  Kedves Aurora Candle Csapat!
  Alig vártam, hogy megérkezzen a téli illatkollekció, ezek az illatos, meghittséget árasztó kis “kandallók” mindig békés hangulatba ringatnak. 🙂 Nálunk az adventi időszak és a karácsony fontos részei az illatok, amelyek segítségével időben és térben is utazhatok ráérős délutánokon. A Forralt bor illat segítségével máris irány a karácsonyi vásár, ahol apró kincseket találhatunk, ami aztán a fa alá kerül. A Téli pirosbogyók illat visszarepít a gyerekkorba, a hosszú téli séták idejébe, miután hazatérve jól esik a forró tea. A Szantálfa és mirha valamint a Három királyok illatot érezve máris ott ülünk a Nagyi mellett az éjféli misén egy apró falusi templomban és áhítattal hallgatjuk a régi történeteket. A Karácsonyi varázslat pedig segít hogy minden évben felidézzük és megéljük a csodát.
  Köszönjük hogy megalkottátok ezeket az illatokat, amelyek segítségével a karácsonyra hangolódhatunk. Szeretjük a kis arany tetejű üvegeket is, a fa kanócot, az igényes kivitelezést, csomagolást is. A honlap is gyönyörű, és felhasználó barát is, így már a vásárlás is élmény. A téli kollekció fotójáról én még a könyvet is megrendeltem, indulok is olvasni 🙂

  2021 Téli kollekció+ 2db AJÁNDÉK Vintage gyertya
  Hasznos volt?
  0 0
 72. Bokrossy-Csiba Mária

  Ajándékba vettem lányom javaslatára, de amikor kibontottam a csomagot inkább megtartottam otthonra, és rendelem a következő csomagot ami talán már tényleg ajándék lesz. Hihetetlen illata van a gyertyáknak és nagyon nagyon szépek!

  Hasznos volt?
  0 0
 73. FaragoNoemi

  Nagyon tetszik az illat, ez volt az első gyertyám. Sosem találkoztam még ilyen intenzív illatú gyertyával. Őszi kuckózáshoz, olvasáshoz választottam, tökéletes lett!

  Hasznos volt?
  0 0
 74. Molnár Szabina

  Nagyon fűszeres, nagyon narancsos. A karácsony tökéletes illata.

  Hasznos volt?
  0 0
 75. Agnes1987

  Most rendeltem először, és nagyon elégedett vagyok a kapott termékekkel. Szép esztétikus a csomagolás, és a termékek illata is fantasztikus. Csak ajánlani tudom. 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 76. Albert Anett

  Most vásároltam először nagyon meg vagyok elégedve vele, én csak ajánlani tudom !

  Hasznos volt?
  0 0
 77. marcinkovics1971

  Nagyon tetszett a Karacsonyi ajandekszett mind kulsejeben, mind az illatokban, bar termeszetesen nemelyiket csak kivulrol csodaltam meg, mivel ajandekba szanom őket!Remelem a leendő tulajdonosuk is örömmel fogja hasznalni!😊👍🏼

  Hasznos volt?
  0 0
 78. Bodoandi

  A Mini illatviasz válogatás-ba volt, ezt próbáltam ki először. Az egész lakást betöltötte a finom kávés csokis illat..hmm..

  Hasznos volt?
  0 0
 79. Kovács-Péderi Vanda

  Nagyon hamar megérkezett és gondosan be volt csomagolva. Nagyon tetszik, hogy saját magam tudtam kiválasztani az illatokat, de ez egyben nehézség is volt, mert nem lehetett könnyen választani. Annyi csodálatos illat van, végül maradtam két jól bevált illatnál a Gőzölgő Almás Pite és a Pumpkin Spice Latte gyertyáknál. A három új illat pedig a Forralt bor, Diótörő és a Mézeskalács lett. Mit is írhatnék? Egyik jobb, mint a másik! A hab a tortán a Meglepetés illat volt. Hihetetlenül örülök nekik! Még nem gyújtottam meg egyiket sem, próbálom kivárni a decemberi időszakot. Addig, viszont mindennap szaglászom őket, hogy mire eljön a decemberi időszak meg legyen, hogy melyiket fogom először meggyújtani.

  Hasznos volt?
  0 0
 80. Laprimavera

  Első rendelésem ez volt, izgatott voltam hiszen annyi jót olvastam róla. Alig vártam, hogy hazaérjek és kipróbálhassam…amint megéreztem az illatát tudtam, hogy ez örök szerelem lesz! Azóta sem tudok betelni vele, annyian közel állnak az illat megfogalmazásához de valójában még az sem tükrözi igazán amit ez a gyertya nyújt. Imádom a sütiket de még süti se létezik ami ilyen finom lenne 😍 Varázslat de tényleg, nem tudom elképzelni, hogy valaki ezt ne imádná. Ha egyet szeretnél kipróbálni, ez legyen az….de úgysem állsz meg egynél 😊

  Hasznos volt?
  0 0
 81. Laprimavera

  Először rendeltem karácsonyi csomagot Tőlem magamnak 😊 Nagyon tetszik, hogy magam választhattam ki az egyes gyertyákat. Sajnos nem jutottam még el az üzletbe, így csak vásárlói értékelésekből tudtam kiindulni, illetve egy korábbi vásárlásomból (ami szintén értékelés alapján került kiválasztásra), szóval a Diótörő ismét bekerült a kosárba, meg a vásárlói kedvencek közül egy. Nekem továbbra is a Diótörő az abszolút kedvenc de a meglepetés illat is isteni pedig magamtól nem hiszem, hogy választottam volna. (Sok illatot most sem sikerült megismernem, hiszen gondoltam másokra is és rendeltem diótörőt nekik is 🙂) A szaloncukrok nagyon finomak voltak, mintha csak most jöttek volna a cukrász kezei közül! Meglepetések sora várt rám a dobozban, úgyhogy biztosan rendelni fogok máskor is. A csomagolás gyönyörű es gyorsan meg is érkezett, köszönjük a munkátokat és hogy szebbé, illatosabbá varázsoljátok otthonunkat 🥰

  Hasznos volt?
  0 0
 82. Edua84

  Áfonyás-Orbit illata van. Magát a muffin illatát nem érzem, csak az intenzív savanykás gyümölcsaromát- emiatt aztán inkább “hideg” érzetű, gyümölcsös. Icipici erjedt mellékillata is van- ami nem feltétlenül rossz. Egyébként nem vagyok odáig az áfonyáért, de olykor megjön rá a hangulatom- ahogy most is.

  Hasznos volt?
  0 0
 83. Makán Hargita

  Karácsonyi csomagot választottam, mézeskalács, gőzölgő almás pite illatú gyertyákat. Mennyei az illatuk. A meglepetés gyertya csodálatos. A vintage gyertya csomagolása, a kupakos tégely mindent visz.

  Hasznos volt?
  0 0
 84. Gyongyi

  Az ünnepre kėszülődve gondoltam először ebben a kiszerelėsben illatolom meg. Ha azt mondom h mėg aznap mikor kėzhez kaptam, megrendeltem vintage kiszerelėsben is, azt hiszem sokat elárul. Pont megfelelő mennyisėgben van benne minden ami nekem a karäcsony illata!

  Hasznos volt?
  0 0
 85. Pálné váradi Eszter

  Ez az illat valami csoda, belengi az egész lakást .Nagyon szeretjük.

  Hasznos volt?
  0 0
 86. Gyongyi

  Az őszi válogatást rendeltem meg, ünnepi időszakban ajándėkkėnt szétosztogatni és több embert megismertetni ezekkel a csodás illatokkat épp megfelelő!
  Kezdő gyertyázóknak ajánlom akik még nem tudják melyiket szeretnėk nagyban is megrendelni!

  Hasznos volt?
  0 0
 87. Gyongyi

  Most rendeltem először, és nagyon örülök h megtettem! Nagyon fontos szempont volt h szójaviaszból vannak, a fakanóc pedig a hab a tortán, termėszetesen az isteni illatok mellett!

  Hasznos volt?
  0 0
 88. Lovászné Filipcsényi Anita

  Isteni finom . Púderes parfüm illat. Nagy kedvencem . Igazi vintage illatvilág.

  Hasznos volt?
  0 0
 89. Lovászné Filipcsényi Anita

  A legfinomabb őszi illat. Krémes, nem tolakodó. Pihe-puha bekuckózós illat. Boldog hangulatot teremt az otthonomban. Szívből ajánlom.

  Hasznos volt?
  0 0
 90. Emese

  Sajnos nekem iszonyat tömény, túl édes illat, pedig általában nem szokott ezzel gondom lenni. Csak azoknak ajánlom akik bírják az ilyen tömény illatokat.

  Hasznos volt?
  0 0
 91. Krisztina

  Nagyon finom illat, szépen lassan belengi a szobát, lágyan körülölel. 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 92. vikimajer

  Finom illata van, nagyon jól ellàtja a funkcióját, betölti a teret. Viszont a fréziát én nem érzem, a körte a domináns.

  Hasznos volt?
  0 0
 93. Márta Gulyás

  most sült volna ki a friss mézeskalács nagyon finom illata van .

  Hasznos volt?
  0 0
 94. Márta Gulyás

  Nagyon finom kávás illata imádom az egész szobát teterití mindenképpen újra vevős.

  Hasznos volt?
  0 0
 95. k.daniella92

  Alapvetően az édes illatokat jobban kedvelem. Ahogy írják a leírásban, ha már túlzásba vittem a diótörőt és társait, akkor jön ez. 🙂 Kellemes illat, nem a kedvencem, de intenzív.

  Hasznos volt?
  0 0
 96. k.daniella92

  Minden ami szantálfa illatjegy, az jöhet! 🙂 Ez a gyertya is alapdarab idén. Különleges és intenzív illat!

  Hasznos volt?
  0 0
 97. k.daniella92

  Valóban olyan illata van a gyertyának, mint a parfümnek, ami inspirálta. Isteni finom gyümölcsös-virágos illat egy kis kávéval megfűszerezve. Nagyon különleges, valóban téli illat, de mégsem karácsonyi. 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 98. Saci

  Nagyon gyorsan megérkezett, gondosan csomagolva. A gyertyáknak még meggyújtás nélkül is nagyon finom az illata, ma a narancsosat meggyújtottam, nagyon kellemes az illata és nagyon szépen egyenletesen ég.

  Hasznos volt?
  0 0
 99. Gyongy

  Nagyon tetszik az egész családnak, csodás hangulatot és illatot varázsolt a házba. Újra rendelni fognk belőle, köszönjük! 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 100. Viri

  Számomra ez az IGAZI karácsonyi illat! Eddig bárkinek mutattam, imádta. Mi minden karácsonykor teletűzdelünk egy narancsot szegfűszeggel és betesszük a karácsonyfa alá..nekem ezt az illatot hozza vissza.
  Egyszerűen isteni!

  Hasznos volt?
  0 0
 101. Noemi99

  Intenzív, kicsit fanyar, igazi citrus-gyömbér illatú gyertya! Ahogy először megszaglásztam összefolyt a nyál a számban, annyira élethű illata volt! Must-have darab a citrus kedvelőknek! 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 102. Zsofi

  Nagyon virágos, nagyon tavaszi illat, csodálatos 🙂 Tavasszal biztosan újra fogom venni, csupa virág érződik benne, de nem fejfájdító módon, sokáig érződik meggyújtás után is.

  Hasznos volt?
  0 0
 103. Zsofi

  Rendelés mellé volt kis meglepetésként a csomagban, a Cappucinó Kakaószórással mellett ez lett a másik kedvenc illat, biztos, hogy meg fogom rendelni gyertyaként is. Mini létére teljesen betöltött az illata egy 17 nm-es helyiséget és másnap is érezhető volt enyhén. Nyugtató, levendulás kézműves szappan illata van számomra, sokszor fog még előkerülni egész évben,

  Hasznos volt?
  0 0
 104. Zsofi

  Ajándékba vettem, ennivalóan finom illat, karamellás, enyhén kávés, megéhezik az ember, ha ez ég. Kávézáshoz, sütizéshez kötelező 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 105. Zsofi

  Ajándékba vásároltam, aki kapta, imádja. Aki nem szereti a klasszikus “illatosítós” vanília illatot (köztük én sem), annak is ajánlom, ez nem olyan. Krémes, kicsit mogyorós, sütis-vaníliás, nagyon kellemes 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 106. Zsofi

  Friss, mégis kicsit édeskés, mentás illat, engem egy mentás cukorkára emlékeztet, egy pici citrommal fűszerezve. Másnap is érezni, tartós, intenzív.

  Hasznos volt?
  0 0
 107. Zsofi

  Isteni öblítőillat, kevésbé hosszan érződik eloltás után, mint az eddig próbált gyertyák, de mikor ég, szépen betölti a teret ez a finom tisztaságillat.

  Hasznos volt?
  0 0
 108. Zsofi

  Előlépett a kedvenc őszi-téli gyetyámmá. Kuckózós, édeskés, melengető illat. Kakaóval ízesített tejeskávét iszogattam, mikor égett, ugyanolyan illata volt, imádom!

  Hasznos volt?
  0 0
 109. Zsuzsanna Prenner

  Kiváló válogatás, garantált karácsonyi illathangulat!

  Hasznos volt?
  0 0
 110. Zsuzsanna Prenner

  Évszaktól függetlenül használható, eddigi kedvenc!

  Hasznos volt?
  0 0
 111. Dorka73

  Marcipános meggyes süti illata van számomra. Édes, intenzív illat, inkább hidegebb napokra.

  Hasznos volt?
  0 0
 112. Dorka73

  Igazi levendula illata van.

  Hasznos volt?
  0 0
 113. Dorka73

  Én inkább a tutti fruttit érzem ki belőle, édes illat, elég intenzív.

  Hasznos volt?
  0 0
 114. Dorka73

  Újravettem annyira szeretem.❤ ….szerintem még venni fogok 😉

  Hasznos volt?
  0 0
 115. Balázsi Niki

  Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Fantasztikus illatok vannak a Közönségkedvenc csomagban. Szerettem volna még több illatot kipróbálni így esett erre a választásom. Plusz arra gondoltam, hogy tél végén már lehet nem leszek olyan gyertyázós hangulatban… Haha! Milyen naiv voltam, nem bírom úgyse tartogatni őket addig… 😉

  Hasznos volt?
  0 0
 116. Balázsi Niki

  Az első rendelésem volt még ősz elején és nem csalódtam, tökéletes őszi-téli kuckózáshoz. Ráadásul szívet melengető volt kibontani a csomagolást, a gondoskodás és minőseg mintaképe volt (és azóta is, hisz rendeltem már azóta 🙂 ) Különösen jól esett így egy ház felújítás végéhez érve ez a kis ajándék magamnak, az immáron új házban… 🙂
  Nem tudnék kedvenc illatot kiemelni, mindegyik picit más hangulatot áraszt. Azért is ezt a csomagot rendeltem, mert nem tudtam választani hiába böngésztem napokig… így pedig éppen a kedvemrevalót tudom meggyújtani. Szívből ajánlom azoknak akik még vacilálnak, hogy rendeljenek-e! Csak nyugodtan, nem bánjátok meg! Megtelik a lakás melegséggel és nyugalommal ha aurora gyertya ég! 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 117. Alexandra

  Ajándékba vettem, így égésközben nem tudom milyen, de a dobozból kivéve is érezni az intenzív, kellemes illatot. Szerintem örülni fog, akinek vettem.

  Hasznos volt?
  0 0
 118. Rózsa Enikő

  Szerintem az egyik legfinomabb illat ☺️

  Hasznos volt?
  0 0
 119. k.daniella92

  Nagyon finom mézeskalács illat járja át a lakást, de nagyon finoman, szolidan, nem szúrosan! 🙂 Isteni!

  Hasznos volt?
  0 0
 120. Varga Krisztina

  Elsőként a Frissen Mosott ágynemű fantázianevű illatviaszt próbáltam ki amit ajándékba kaptam a rendelésem mellé. A mécses meggyújtása után 20 perccel a folyosónkon a szomszédom rám köszönt és megjegyezte, hogy “milyen jó illat jön tőled megint, mivel mostál ma?”. Mi mást mondhatnék.

  Hasznos volt?
  1 0
 121. Horváth Vivien

  Isteni finom! Számomra nem szokványos pumpkin spice latte illat, sokkal jobb! Édes, fűszeres és nagyon intenzív. Meggyújtatlanul is tető nélkül csak úgy árad. Tökéletes választás volt őszre

  Hasznos volt?
  0 0
 122. Horváth Vivien

  Tiszta mézeskalács, tényleg! Karácsonyi süteménysütésre emlékeztet

  Hasznos volt?
  0 0
 123. Horváth Vivien

  Isteni finom. Számomra nem szokványos pumpkin spice latte, nem olyan amilyenre gondoltam, hogy lesz. Sokkal jobb! Mert benne van édesség, fűszeresség és annyira intenzív, ezt imádom az összes aurora gyertyában. Meggyújtatlanul is levett tetővel árad az illata. Tökéletes választás volt őszre

  Hasznos volt?
  0 0
 124. Horváth Vivien

  Tiszta mézecskalács, tényleg! Karácsonyi süteménysütésre emlékeztet

  Hasznos volt?
  0 0
 125. REliza

  Kicsit tartottam tőle, hogy ez az illat és “Vörösáfonya, Narancs, Fahéj” túl hasonlóak lesznek, de első szippantásra egyértelmű volt, hogy ég és föld ez a két gyertya. Ebben a darabban az a pillanat érződik, mikor az ünnepi időszak kezdetén egy narancsot teliszurkálok szegfűszeggel – meg is lepődtem, hogy már az őszi kollekcióval érkezett az Aurora kínálatába. Számomra klasszikus téli illat, a kötelező szipu-körök után el is tettem a gyertyás fiókom mélyére az első darabot. Kicsit alul-kalkuláltam, hogy mennyi vintage gyertyát fogok égetni a hideg beálltával – így a tervezett november közepe helyett már szeptember végén előkerült, mostanra pedig már a harmadikat használtam el belőle. Szokásosan intenzív az illata, nem kormol, macera nélkül ég. Egy ideig készlethiányos volt, de a napokban érkezett belőle utánpótlás a boltba és a webre is. Mivel a téli kollekcióból duplán kihasználtam az öt plusz két darabos akciót és feltöltöttem a készleteim, szerintem ebből az illatból majd csak jövőre veszek újra.

  Hasznos volt?
  0 0
 126. Panka

  Szerintem ez egy nagyon jól összeválogatott kollekció, jó értelemben meglepő adalékokkal.

  Nekem a Karácsonyi varázslat és a Forralt bor jelentik a “klasszikus” karácsonyi illatokat, a Három királyok és a Szantálfa valahogy inkább az ünnep emelkedettebb jellegéhez kötődnek, spirituálisnak érzem őket. A Téli pirosbogyók pedig maga a friss, ropogós tél, a karácsony utáni január, amikor lehet menni a szabadba, kirándulni, játszani.

  Ebben a válogatásban benne van a téli időszak teljessége. Akinek meg kicsit már sok a télből, választhat mellé bármilyen másik két illatot. Nekem az egyik választottam a Trópusi gyümölcskoktél, ami nagyon más hangulatot idéz (bár a déli gyümölcsök akár karácsonyhoz is köthetőek…). Külön öröm, hogy így a téli illatok mellett ki lehet próbálni valami nagyon mást is ebben a csomagban. 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 127. Panka

  Számomra a szantál egy klasszikus illat, fűződik hozzá valami misztikus hangulat. Szerintem nyári illatnak is kiváló, fülledt, indiai atmoszférát teremt. 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 128. Bodoandi

  Csodás illata van, karácsony váró 🙂 Örülök, hogy megrendeltem a gyertyával együtt.

  Hasznos volt?
  0 0
 129. Bodoandi

  Az első Aurora gyertyám. Nagyon jó illata van, teljesen a karácsonyt idézi elő, pedig még várni kell vele 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 130. Bodoandi

  Első rendelésem volt, de szerintem nem az utolsó. Az őszi válogatást rendeltem meg. Hát valami fantasztikus illatuk van.

  Hasznos volt?
  0 0
 131. szephalmizs

  Számomra ez a három illat jelenti a mennyországot.
  Nagyon intenzív, hosszan megmarad az illat a helységben.
  Extraként a ropogó fa kanócról nem is beszélve. Legközelebb is a csomagomba kerül, az tuti. 😉

  Hasznos volt?
  0 0
 132. szephalmizs

  Nagyon gyümölcsös, nagyon új, legszívesebben beleharapnék. Nagy kedvenc!

  Hasznos volt?
  0 0
 133. szephalmizs

  Szintén a karácsonyi csomagom mellé érkezett ajándékba. Eddig nem használtam illatviaszokat csak gyertyákat, de alig várom, hogy kipróbálhassam, mesés az illata. 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 134. szephalmizs

  A kedvenc karácsonyi illatom. A tavalyi karácsonyi csomagban is megrendeltem és azóta se változott a véleményem róla. Az ünnep elengedhetetlen kelléke!!!

  Hasznos volt?
  0 0
 135. szephalmizs

  Nagyon kellemes, évaszokhoz nem köthető, friss illat. Öröm erre hazaérkezni.

  Hasznos volt?
  0 0
 136. Mvikiluca

  Gyönyörű a csomagolás, nagyon tetszik, hogy én válogathattam össze, milyen illatokat szeretnék. A Black Opium azonnal a kedvencünk lett a párommal, de a többi gyertyának is isteni az illata, és percek alatt beillatolják az egész lakást.

  Hasznos volt?
  0 0
 137. k.daniella92

  Először üvegből megszaglászva számomra túl édes illata volt. Fel is merült bennem a kérdés, hogy hogyan lehet ennyi ember kedvence ez a túl édes illat. Majd meggyújtottam és mindent megértettem. Olyan érzésem volt, mintha egy finom pirított diós piskóta sült volna a sütőben, amit kitettem a pultra és beillatozta az egész lakást. (Aztán persze alig várjuk, hogy kihűljön és beleharaphassunk.)

  Hasznos volt?
  0 0
 138. Zsófi

  Olyan érzés mintha a sütőben sülnének a mézeskalácsot. Ez az édes, fűszeres illet bejárja az egész lakást, mennyei. Csak ajánlani tudom főleg a közelgő ünnepi időszakra.

  Hasznos volt?
  0 0
 139. Zsófi

  Nagyon kellemes, az egész házat bejárja ez a kicsit édeskés mennyei illet. Csak ajánlani tudom Mindenkinek!

  Hasznos volt?
  0 0
 140. Tari Mónika

  Imadom Kellemes illat az egész lakásban

  Hasznos volt?
  0 0
 141. Zorsi

  A legszebb, legegyedibb ajándék, amelyről mindig eszébe jut az embernek az ajándékozó. Elegáns csomagolás, garantált öröm.Telitalalat!Köszönöm a plusz ajándékokat.-)

  Hasznos volt?
  0 0
 142. Zorsi

  Tavaly egy nagy drogéria pontgyűjtő akciója révén jutottam hozzá első, fakanócos mézeskalács gyertyájához. Sajnos szezonálisan volt csak elérhető, nagyon sokat keresgéltem, míg meg nem találtam itt. Hát, nem tudom szebben kifejezni….Szerelem első/második/századik szaglásra. Adventre (is)receptre írnám fel morcos embereknek.

  Hasznos volt?
  1 0
 143. Zorsi

  Ajándékba szántam, de muszáj megtartani…meleg, ínycsiklandó illat, ködös esték kiváló ellenszere.

  Hasznos volt?
  0 0
 144. Zorsi

  Fűszeres, telt, citrusos, a hamisítatlan téli esték kuckózós hangulatát hozza. Top 3-ban a helye!

  Hasznos volt?
  0 0
 145. Zorsi

  Összetéveszthetetlen, nagybetűs TAVASZ. Könnyed, gyümölcsös, frissítő, igazi csajos illat.

  Hasznos volt?
  0 0
 146. Zorsi

  Varázslatos könnyed tisztaságillat.

  Hasznos volt?
  0 0
 147. Zsuzsi216

  Az egyik legnagyobb kedvenc illatom.
  Még 2019-ben a legelső rendelésemben is benne volt és örülök, hogy visszatért. Jó lenne, ha nem csak szezonális illat lenne.
  Amúgy egy isteni finom áfonyás süti illat. Édes és fanyar egyszerre.

  Hasznos volt?
  0 0
 148. Molnár Szabina

  Már a harmadik ajándékcsomagot rendeltem, nem találok tökéletesebb meglepetést a karácsonyfa alá a szeretteimnek. Nagyon örülök hogy az illatokat én válogathatom össze. A téli pirosbogyók és a black opium illat a (mai) kedvenceim. Arurora Candle függő lettem…

  Hasznos volt?
  0 0
 149. Szászi Tímea

  Fűszeres, gyümölcsös illat, az egész lakást belengi.

  Hasznos volt?
  0 0
 150. Szászi Tímea

  Igazi téli-karácsonyi illat, a forraltbor melegét hozza a lakásba.

  Hasznos volt?
  0 0
 151. Szászi Tímea

  Édes gyümölcsös intenziv illat, szerintem az év bármely napjára használható.

  Hasznos volt?
  0 0
 152. Szászi Tímea

  Fűszeres mézeskalács, igazi karácsonyi illat számomra.

  Hasznos volt?
  0 0
 153. Szászi Tímea

  Igazi finom süti illata van, őszi és téli estékre fantasztikus.

  Hasznos volt?
  0 0
 154. Szászi Tímea

  Igazi áfonya illat lengi körbe a lakást.

  Hasznos volt?
  0 0
 155. Szászi Tímea

  Igazi forralt bor illata van, téli estékre szuper 🙂

  Hasznos volt?
  1 0
 156. Zsuzsi216

  Ajándékba kaptam az egyik rendelésemhez. Ugyanúgy telitalálat, mint a gyertya. Csodás az illata. Számomra ez az illat az igazi őszi/téli bekuckózós illat.
  Fűszeres és édes.
  Bátran ajánlom kipróbálásra!

  Hasznos volt?
  0 0
 157. Zsuzsi216

  Imádom az Aurora Candle karácsonyi csomagjait. Ha jól emlékszem az idei a harmadik, amit rendeltem.
  A doboz minden évben csodálatos. Igényes és tartós darab.
  A karácsonyi/téli illatok közül persze meg vannak a kedvenceim. Örülök, jogy visszatért az áfonyás muffin, a diótörő klasszikus, a psl is imádat, ugyanúgy ahogy a vörösáfonya-narancs -fahéj.

  Hasznos volt?
  0 0
 158. Laprimavera

  Ez volt az első vásárlásom, nem is volt kérdés, hogy ezt választom. Annyi jót olvastam róla és mind igaznak bizonyult 🙂 Tényleg hihetetlen, hogy ilyen isteni finom illat megvalósítható egy üvegcsében! Nem véletlen, hogy sokunk kedvence ez, megrendeltem a karácsonyi csomagot, természetesen ez alapdarabja 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 159. Panka

  A télben szükségem volt egy kis trópusi hangulatra….:)

  A gyertya, meggyújtás előtt megszaglászva azonnal elrepített a múltba, amikor még a Covid előtt lehetőségem volt eljutni egy trópusi szigetre. Ott ettem életem leglédúsabb banánját, örök emlék.
  Ez sejlett fel bennem a gyertyát szagolva, meg még valóban egy finom, ananászos koktél íze is.

  Meggyújtva valamicskét tompult az illat, egyelőre nem lengi be a szobát a trópusi hangulat, de majd meggyújtom egy kisebb helyiségben is, hátha az a gond.

  Hasznos volt?
  0 0
 160. k.daniella92

  Nagyon finom, kellemes kávés, kicsit kakaós illat. Nagyon szeretem mikor bejárja a lakást a frissen lefőtt kávé illata. Itt viszont tényleg egy olyan alapillatot kapunk, mintha egy kávézóba lennénk. Valami csoda! 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 161. szephalmizs

  A tavalyi Karácsonyi csomagom nagy kedvence volt, így idén elegáns méretben rendeltem. Kicsit édes, nagyon kellemes, igazán ünnepi!

  Hasznos volt?
  0 0
 162. szephalmizs

  Nagyon kellemes csalódás volt ez az illat. Önmagában a rózsáért nem rajongok, viszont a szilvával párosítva hatalmas kedvenc lett. Nem csak karácsonyra!

  Hasznos volt?
  0 0
 163. szephalmizs

  Kedvenc csomagom. Egész évben erre várok, az ünnepek alatt varázslatos kiegészítő. Imádom!

  Hasznos volt?
  0 0
 164. mosolyogj73@gmail.com

  Nagyon tetszik ez az illat. Nálam pár óra égetés után mézes illat volt érezhető. Régen lehetett kapni mézes Activia joghurtot ami nálunk nagy kedvenc volt de sajnos már nem kapható, Ez a gyertyácska visszahozta ennek a joghurtnak az élményét. Biztos, hogy fogok még belőle rendelni.

  Hasznos volt?
  0 0
 165. Vancsik Zsanett

  Füszeres és süteményes illat, ünnepi időszakban a legjobb.

  Hasznos volt?
  0 0
 166. Vancsik Zsanett

  A fahéj és a narancs dominálnak, igazi ünnepi, klasszikus illat, nem annyira különleges, de attól még az egyik kedvencem. Karácsony környékén nagyon hangulatos 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 167. Vancsik Zsanett

  Férfias parfümszerű illat, de nem zavaróan. Égetés közben nem olyan erős mint gondoltam, de talán így jobb is, mert beleszagolva nagyon tömény. Nem lett kedvenc, de nem rossz.

  Hasznos volt?
  0 0
 168. Vancsik Zsanett

  Nagyon erős gyümölcsös illata van, nekem a legjobban az ananászhoz hasonlít.

  Hasznos volt?
  0 0
 169. Ildiko

  Jó hangulatot varázsol édes, égetett cukor illata. Imádom ❤️

  Hasznos volt?
  0 0
 170. Vancsik Zsanett

  Én még nem ittam ilyen sütőtökös kávét ezért fogalmam sem volt, hogy mire számítsak, és először nagyon furcsa illat volt, nehezen határoltam be hogy egyáltalán tetszik-e, de megbarátkoztunk, elég intenzív, a szobát betöltötte, nem hiszem hogy újravenném, ennél erősebb kávés illatokat szeretem (ez inkább fűszeres és édes volt, a kávét annyira nem éreztem), de nem volt rossz. Aki szereti a sütőtökös kávét annak tuti tetszeni fog.

  Hasznos volt?
  0 0
 171. Ildiko

  Friss és relaxáló illat. Nagyon nyugtató egy fárasztó nap után.

  Hasznos volt?
  0 0
 172. Ildiko

  Színtiszta fahéjas, almás,vaniliás süti illat, ami annyira ünnepi.

  Hasznos volt?
  0 0
 173. Vancsik Zsanett

  A frissen főzött kávé illatában azt nem szeretem, hogy keserű mint a fene, de ez a gyertya pont abban jó, hogy úgy hozza a kávés illatélményt, hogy egyáltalán nem keserű, sőt édes, de az se túlzottan édes csak épp megfelelő, Az egyik kedvencem.

  Hasznos volt?
  0 0
 174. Vancsik Zsanett

  Nagyon kellemes illatok, igazi őszi hangulatot adnak. 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 175. Vancsik Zsanett

  Intenzív és kellemes illat, mindenki oda volt érte, talán az én izlésemnek túl édes volt, de ezzel egyedül voltam. 🙂 Én inkább a karamellt éreztem benne, a kávét szinte semennyire.

  Hasznos volt?
  0 0
 176. Makráné Juhász Tünde

  Imádom mindet! Folyamatosan csak égetném őket. Nem lehet megunni.😊😊 Már a következő rendelésen gondolkodom.

  Hasznos volt?
  0 0
 177. Ildiko

  Imádom a kávét és ennek a viasznak az illatát is. Egy kis darab is bőven elég hogy csodás kávés illat lengje be az egész házat. Aki szereti a cappuccinot/kávét, annak ajánlom.✌️

  Hasznos volt?
  0 0
 178. Misurák-Sinkovicz Dea

  Karácsony előtti időszakra és ősszel az egyik legjobb választás. Kellemesen fahéjas, almás illat, nagyon eltalálták az igazi almáspite illatot😊

  Hasznos volt?
  0 0
 179. Misurák-Sinkovicz Dea

  Nagyon finom illat, a diós beütés átjárja az egész lakást, egyik kedvencem lett!☺️

  Hasznos volt?
  0 0
 180. REliza

  Ennél a vintage gyertyánál a vanília mellett tejes jelleg érződik, icipici karamella és cukor vegyül bele, de nem brutálisan émelyítő. El tudom képzelni általános, egész éves otthon-illatnak olyan személynél, aki alapvetően az édesebb dolgokat kedveli – én viszont imádok szezonálisan váltogatni és kipróbálni mindent. Szokásosan intenzív az illat-élmény, nem kormol és egyenletesen ég fóliázás nélkül is. Biztosan fogok még belőle venni (valamikor jövőre), de most a karácsonyi limitált illatok tartanak lázban – holnap már gyújtom is az első darabot:)

  Hasznos volt?
  0 0
 181. Panka

  Igazi klasszikus illat, “egyszerű, de nagyszerű” címszóval.

  Hasznos volt?
  0 0
 182. Lőrincz Nikolett

  Isteni illata van! (Az ajándék Pumpkin spice minta pedig szintén telitalálat, köszönjük). Szellőztetések után is érezhető napokig, a lányom imádja 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 183. Szekeresné Kovács Anita

  Most kezdtem el a viaszokat is kipróbálni, gyertyát már vettem régebben is. Nem okoztak csalódást. Most vettem egy ilyen 8-as verziót az őszi-téli válogatásból, és úristen…nem tudok olyan illatot mondani, ami nem tetszik. Azt hiszem a kedvencek verziót is meg fogom venni. Most azzal vagyok bajban, hogy kb mindet megvenném. 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 184. Szekeresné Kovács Anita

  A vintage gyertya mellett ebből is beszereztem a nagyfiamnak egyet. Remek ötlet, hogy 6 fele vágható, így különösen hosszan tart egy tégely. Ár-érték arányban verhetetlen. Az illat pedig isteni, tényleg pasis, ugyanakkor nagyon finom. A 15 évesem odavan érte, én meg azért, hogy a szobája mindig finom illatú.

  Hasznos volt?
  1 0
 185. Szekeresné Kovács Anita

  Igazi férfias illat, a 15 éves fiam imádja, másodszorra rendeltem már neki, és úgy fest a Mikulás (igen, még mindig jár hozzá :-)) és a Jézuska is hoz majd neki, mert ezt kérte. A ropogós fakanóc csak hab a tortán.

  Hasznos volt?
  0 0
 186. Kovács Kollár Orsolya

  Csodálatos. Szép, esztétikus,finom illatok. Nagyszerű hogy választható!

  Hasznos volt?
  0 0
 187. Kovács Kollár Orsolya

  Kiváló ajándék lehet, kicsiknek-nagyoknak! Bár lehet oda sem adom majd! 😁

  Hasznos volt?
  1 0
 188. Kovács Kollár Orsolya

  Imádom. Nagyon jó hogy egyszerre több illat közűl válogathatok….

  Hasznos volt?
  0 0
 189. Kovács Kollár Orsolya

  Jaj….mint mikor baba volt a háznál….tiszta, finom, baba illat.

  Hasznos volt?
  0 0
 190. Kovács Kollár Orsolya

  Hmmmm, nagyon intenzív…megennèm…

  Hasznos volt?
  0 0
 191. Kovács Kollár Orsolya

  Mintha újra gyerek lennék… Almás fahéjas porcukorral megszórt süti….

  Hasznos volt?
  0 0
 192. Kovács Kollár Orsolya

  Mintha újra gyerek lennék…. Almás fahéjas porcukorral megszórt süti

  Hasznos volt?
  0 0
 193. Kovács Kollár Orsolya

  Intenzív, fanyar….

  Hasznos volt?
  0 0
 194. Kovács Kollár Orsolya

  Számomra most ő a LEG! IMÁDOM! Mintha egy 🍊 bá harapnèk!!!! ❤️❤️❤️

  Hasznos volt?
  0 0
 195. Kovács Kollár Orsolya

  Finom.

  Hasznos volt?
  0 0
 196. REliza

  Nagyon profin összerakott kollekció! Van benne fanyar gyümölcsös, fűszeres, “nagyonkarácsonyestis” és két számomra kicsit parfümösebb illat. Valószínűleg december 24 estig folyamatosan változik majd, hogy melyiket fogom kedvencnek érezni, de a pakk kézhezvétele óta Szantálfa és Mirha tégely tetejét csavartam le legtöbbször megszagolni 🙂

  Hasznos volt?
  1 1
 197. Bodza

  Imádom 😍 ma hozta meg a futár és az összes illatért oda vagyok. Van benne édes és kicsit fűszeresebb is.

  Hasznos volt?
  0 0
 198. Gazdag Vivien

  Azt hiszem, meg van az új kedvenc Aurora illatom!!!! Nagyon intenzív, erős illata van, de mégsem tolakodó. Betölti az illat a teljes lakást, nagyon szeretem!

  Hasznos volt?
  0 0
 199. Panka

  Édes, friss, téli gyümölcsös illat. Nagyon kellemes hangulatot teremt. Már az elfújás után a férjem belépett a szobába, és ő is megjegyezte, milyen jó illat van.
  Nem lehetetlen, hogy új kedvencet avatok. 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 200. teknosbreka

  Az egész lakásban érezni az illatot. Állandó eleme lesz az ősznek🥰

  Hasznos volt?
  0 0
 201. Réka Burszán

  Többször rendeltem már innen gyertyát, soha nem csalódtam bennük. Az új illatok fantasztikusak, már a következő rendelést fontolgatom. Mindenkinek aki gyertyafüggő teljes szívből ajánlom.

  Hasznos volt?
  0 0
 202. mintlover

  Első rendelésem volt az Aurora Candle-től és egészen biztosan nem az utolsó. Letisztult megjelenés, ropogós fakanóc, az illatokról pedig nem is beszélve. Már a doboz kinyitásakor lehetett érezni a csodás illatfelhőt, szeretem a téli édes illatokat, a legtöbb illatolása közben “hmmm de megenném” mondat hangzott el, a többinél azért nem mert pl fenyőt nem eszünk 😀 A karácsonyi doboz meseszép. Az ajándék illatviasz kedves gesztus.

  Hasznos volt?
  0 0
 203. fairyfelicita

  Csodálatos illat, a férjem és az én kedvencem is a Diótörő mellett. Karácsonykor nem hiányozhat az asztalról, így idén is a legnagyobb méretben rendeltünk meg a karácsonyi csomagban! ❤️

  Hasznos volt?
  0 0
 204. fairyfelicita

  Idén is a kedvenc illatunk, alig várjuk, hogy ismét felejthetetlenné tegye a karácsonyt!

  Hasznos volt?
  0 0
 205. fairyfelicita

  Hétfőn kaptuk kézhez a gyertyát a csomagunkban és már elsőre lenyűgözött minket. Igazán különleges illat, nagyon erős, de mégsem émelyítő. Betölti az egész lakást.

  Hasznos volt?
  0 0
 206. Hofbauer Alexandra

  Nagyon jó a válogatás ! Közönség kedvencét rendeltem ! Imádom !

  Hasznos volt?
  0 0
 207. Hofbauer Alexandra

  Nagyon szép a doboz és a benne lévő kis dobozok ! Amikor felemeltem a tetejét csak úgy áradt belőle a finom illatok !! Alig várom már a decembert hogy lehessen bontogatni ! 😀

  ( u.i : nagyon tetszik a kis dobozok megoldása , szerintem simán fel lehet használni jövőre is akár egy saját adventi készítéséhez ! )

  Hasznos volt?
  1 0
 208. Hofbauer Alexandra

  Ez volt az első rendelésem ! már tavaly óta vágytam a gyertyákra csak féltem megrendelni ! idén rendeltem , hát sajnálom hogy nem szántam rá magamat előbb , nagyon jó illatok vannak 😀 gyönyörű a doboz ! És az ajándék illat viasz ….( Mondanom se kell hogy másnap megrendeltem az adventi kalendáriumot is XD )

  Hasznos volt?
  0 0
 209. Hofbauer Alexandra

  Ez volt az első rendelésem ! már tavaly óta vágytam a gyertyákra csak féltem megrendelni ! idén rendeltem , hát sajnálom hogy nem szántam rá magamat előbb , nagyon jó illatok vannak 😀 gyönyörű a doboz ! És az ajándék illat viasz ….( Mondanom se kell hogy másnap megrendeltem az adventi kalendáriumot is XD ) imádom 😀 !

  Hasznos volt?
  0 0
 210. Attila Fodor

  Fantasztikus, édes illat. Teljesen lenyűgöző, egy ismerőstől kaptam ajándékban. Teljesen hasonlít az eredeti parfűm illatához.

  Hasznos volt?
  0 0
 211. apjokniki

  Isteni mézes, vajas, fűszeres édesség illatot varázsol az otthonunkba! Sütni vagy enni nem különösebben szeretem a mézeskalácsot, viszont imádom az illatát, ezért elengedhetetlen lesz az őszi-téli estékhez ez a gyertya! 🙂

  Hasznos volt?
  1 0
 212. Győri Anita

  kicsigyori@gmail.com

  A forralt bor illatú a kedvenc, olyan igazi karácsonyi vásár illata van. 🙂

  Karácsonyi Ajándékcsomag 2021
  Hasznos volt?
  0 0
 213. Panka

  Nem gondoltam volna, de engem a gyerekkoromba repít vissza, amikor a nagymamám elvitt a falu templomába karácsonykor. Teljesen azt a hangulatot adja vissza a tömjén és mirha illatával. Erre a hangulatra a neve is ráerősít. Váratlan, de kellemes élmény. 🙂

  Hasznos volt?
  1 0
 214. Takács Melinda

  Ajándékba kaptam. Nagyon intenzív, fűszeres illat. Ez nekem túl erős.

  Hasznos volt?
  0 0
 215. Takács Melinda

  Nagyon finom, nyári illat. Újravevős lesz.

  Hasznos volt?
  0 0
 216. Takács Melinda

  Ajándékba kaptam. Azóta kedvenc őszi illat lett, gyertyában többször újra rendeltem 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 217. Takács Melinda

  Ajándékba kaptam, elég fűszeres illat, nem mindennapi.

  Hasznos volt?
  0 0
 218. Takács Melinda

  Ajándékba kaptam, tavaszias, nyárias citrom fagyi illat.

  Hasznos volt?
  0 0
 219. Takács Melinda

  Ajándékba kaptam, nagyon intenzív, fanyarkás illat.

  Hasznos volt?
  0 0
 220. Takács Melinda

  Friss, gyömbéres illat. Igazán nyárias.

  Hasznos volt?
  0 0
 221. Takács Melinda

  Kedvenc téli illatom. Imádom!

  Hasznos volt?
  0 0
 222. Dorka73

  Szuper. Idén is vártam a csomagot. 😉
  Az illatok fantasztikusak, de a nagy karácsonyi kedvenc a diótörő még mindíg.

  Hasznos volt?
  1 0
 223. Takács Melinda

  Nagyon finom,édes illat, meg van a parfüm is amiről a nevét kapta és tényleg olyan illata van. Ez is nagy kedvenc lett 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 224. Takács Melinda

  Nagyon szép a doboz, az meglepetés illat is klassz. Nagyon tetszik 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 225. Vivi.reich

  Pasis, karakteres illat, nagy kedvencem nekem is es a páromnak is!

  Hasznos volt?
  0 0
 226. Vivi.reich

  Nagyon nagy kedvenceim a karácsonyi csomagok. Iden is mar nagyon vartam, hogy megjelenjen. Gyönyörű a csomagolás, mint mindig, es az illatok is elképesztőek!

  Hasznos volt?
  0 0
 227. Krisztina

  Kellemes reggeli illat.

  Hasznos volt?
  0 0
 228. apjokniki

  Az édes, sütis Aurora gyertyákat kedvelem inkább, ezért sokat lamentáltam ezen a példányon, de a kíváncsiságom győzött. Elsőre olyan volt az illata számomra, mint egy csomag gumimacinak. 🙂 Meggyújtva friss, de nem harsány gyümölcsillata van. Enyhén virágos, fűszeres, kicsit édeskés, de mégsem tömény, egészen izgalmas kombináció. 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 229. Meli

  Szerintem a neve mindent elmond a gyertyáról….

  Hasznos volt?
  0 0
 230. Meli

  Nagyon vártam már ezt az ajándékcsomagot! már a doboz is maga nagyon gyönyörű!! Mint egy kisgyerek,úgy örültem,mikor kinyitottam 🙂 A meglepetés illat pedig valami elképesztő, telitalálat!

  Hasznos volt?
  0 0
 231. Meli

  Igazi őszi illat.. Következő évben többet kell beszereznem belőle.

  Hasznos volt?
  0 0
 232. Meli

  A legnagyobb kedvencem. Először a vintage méretben szereztem be.. de hát az kevésnek bizonyult,imádom 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 233. Meli

  Kellemes illata van ,viszont a többihez képest gyenge, nem elég intenzív.. Alig érezzük az illatát.

  Hasznos volt?
  0 0
 234. Panka

  Hát ez valami elképesztő! Az Aurora illatviaszok mindig meg tudnak lepni. 🙂
  Ez is olyan illat volt, amit magamtól nem választottam volna, ajándékba jött a rendelésem mellé, és én nagyon örülök neki, azonnal ki is kellett próbálnom. 🙂
  Ez tényleg bonbon meggy, nagyon intenzív és nagyon ikonikus illat, csak tudja megállni az ember, hogy ne harapjon bele. 😀

  Hasznos volt?
  0 0
 235. Réfi-Farkas Szilvia

  Szuper kis csomag, nagyon ízléses a dobozkája is, ajándéknak is szuper! Köszönöm az ajándék viaszt, nagyon kedves gesztus. Az illatok nagyon finomak, az olvasztó is nagyon cuki, a mécses fogantyúja nagy találmány!!!

  Hasznos volt?
  0 0
 236. Panka

  Olyan, mintha egy karácsonyi vásárban sétálgatnék. 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 237. Réfi-Farkas Szilvia

  Eddig csak kettő illatot próbáltam, azok nagyon tetszettek. Az egyiknél már teljesen átolvadt az összes viasz, és ilyenkor sajnos nem marad a helyén a fakanóc tartója, időközben vettem észre, hogy félre csúszott az olvadt viaszban. Nem tudom, hogy az összesnél így lesz-e, de szerintem ez nem jó, mert úgy nem olvad egyenletesen a viasz, ha az üveg egyik olalára van csúszva, viszont azt az oldalt meg nagyon melegíti, sanszos, hogy elrepedhet, ha nem vesszük időben észre. Valahogy középen kéne tartani azt a fakanóc talpacskát. Amúgy az illatok tetszenek, jó érzés, hogy környezetkímélő és az üveg is újra hasznosítható. A leírtak miatt adtam 4 csillagot, ha ez nem lett volna, 5-öt adtam volna.

  Hasznos volt?
  0 0
  • Mark

   Aurora Candle válasza:
   Van egy ragasztó korong a kanóc alján, ami sajnos néha nem teszi a dolgát és elenged. Ha több mint 1cm viasz van még a gyertyádon, akkor írj egy emailt és kicseréljük.

 238. Molnár Szabina

  A legcsodásabb illat.

  Hasznos volt?
  0 0
 239. REliza

  Akiknek megmutattam egyben az őszi kollekciót (márpedig beszerzés után boldog boldogtalant fárasztottam az öt új szerzeménnyel itthon), mind egyetértettek velem abban, hogy annyira látványosan, vagyis orral azonnal érezhetően kilóg Cappuccino Kakaószórással a sorból, hogy hirtelen nehéz hova tenni tenni a sok fűszeres, sütis, gyümölcsös “tipikus őszi” illat közt. A kávénak és a kakaónak is a natúrabb, kesernyésebb oldala érződik, de nem tolakodó vagy kellemetlen módon, hanem különleges, kávéházi hangulatot idézve. Meggyújtva viszont a kakaó sokkal csokisabb-dominánsabbá válik, ezért teljesen passzolt a hidegebb időhöz. Napokig nem tudtam hova tenni, hogy miért vagyok tőle teljesen nosztalgikus hangulatban, aztán rádöbbentem: meggyújtás előtt arra az aromára emlékeztet, amit kiskoromban éreztem a Julius Meinl boltok előterében – közös kávédarálók voltak kitéve, és mindenki magának őrölte a frissen vásárolt zacskók tartalmát. Különleges, kellemes darabként tartom számon és biztosan fogok még venni belőle. Akiknek a sütis-édes vagy gyümölcsös-fűszeres téli illatok nem jönnek be (vagy csak simán imádják a kávé plusz keserű kakaópor illatot), azoknak nagyon ajánlom.

  Hasznos volt?
  0 0
 240. Márti

  Ez az ajándékdoboz egyszerűen gyönyörűséges, amióta megérkezett, csak gyönyörködöm benne, nem is beszélve a csodálatos illatokról, amik a belsejében rejlenek. 😍

  Hasznos volt?
  0 0
 241. Metercsik Dora

  Nagyon szuper, intenzív illatok 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 242. apjokniki

  Még áprilisban kaptam a rendelésem mellé ajándék mini gyertyát. Nagyon kellemes, enyhén kávés, édes, tejkaramella illata van, a kicsi kiszerelés ellenére gyorsan belengte a lakást az aromája.
  Csupán azért kap 4 csillagot, mert számomra vannak ennél különlegesebb illatú Aurora gyertyák is a kínálatban. 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 243. Zsuzs

  Kedvenc illat, két éve keresem itthon, akkor kaptam külföldről először Levendula & White Woods nevezetű szójagyertyát, És most megtaláltam a Hygge-ben ugyanazt a csodás, friss, tiszta illatot. Kifinomult, letisztult, intenzív de nem tolakodó illat.

  Hasznos volt?
  0 0
 244. Zsuzs

  Függő lettem, első de nem utolsó rendelésem, Szuper lehetőség volt ez a csomag arra hogy több gyertyát is kipróbáljak. Na de ennyit…Köszönöm az ajándék illatviaszt és a kuponfüzetet. Nagyon meglepődtem hogy mennyi mindent rejt a csomag. És az illatok (diótörő, karácsonyi varázslat, pumkin, almás pite…..)ahogy mindegyiket megszagoltam, gondoltam és igen ez tényleg olyan mint ahogy rengetegen leírták előttem. Köszönöm, végre nekem is vannak. Imádom egytől egyig.

  Hasznos volt?
  1 0
 245. Takács Melinda

  Csodálatos illat! Egyik legnagyobb kedvenc:)

  Hasznos volt?
  0 0
 246. Takács Melinda

  Örök kedvenc illat, bármikor jól esik meggyújtani, nem évszakfüggő.

  Hasznos volt?
  0 0
 247. Takács Melinda

  Nagyon finom illat, mintha sülne a süti, belengi az egész lakást. Ez is az egyik nagy kedvenc !

  Hasznos volt?
  0 0
 248. Takács Melinda

  Nem szeretem a diót, de ezt az illatot imádom, egyik nagy kedvenc:)

  Hasznos volt?
  1 0
 249. Takács Melinda

  Az első rendelésem mellé kaptam ajándékba. Magamtól nem biztos, hogy választanám, pedig kellene. Nagyon finom, süti illata van. Jó, hogy újra lehet rendelni 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 250. REliza

  Egy az egyben el lett találva az áfonyás nemcsokis(!!!) muffin illata: fanyarédes gyümölcsös, vaníliás, sütitésztás aromát áraszt, amit meggyújtás után 15 perc múlva már az egész lakásban lehet érezni. Nyálcsorgatósan finom, ha valaki diétázik és nem ehet édességet, akkor ez vagy kínzás vagy áldás – én igyekszem utóbbiként kezelni. Amikor először gyújtottam meg, az összes vendégem rácuppant és linket kért VOLNA, amit sajnos már akkor tudtam küldeni, de mostnszerencsére visszatért:) Az egész éves illatok közül nekem kicsit hasonlít a Gurulós Málnához, de annál sütisebb.

  Hasznos volt?
  0 0
 251. Zwick Dorottya

  Számomra az igazán intenzív illatok a legkedvesebbek, így nekem ez az illat lehetne egy kicsit erőteljesebb. De maga az illat nagyon kellemes. Kávés, de mégsem csak szimpla kávé illat.

  Hasznos volt?
  0 0
 252. GulyasNikolett

  Ajándékba kaptam, és bár magamtól valószínűleg soha nem választottam volna ezt az illatot, mégis nagyon megszerettem. Friss, citrusos, de a bazsalikom fűszeressége miatt mégis pikáns. Tetszik. 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 253. GulyasNikolett

  A minap az egyik barátnőmnél sikerült megszagolnom ezt az illatot, és nagyon tetszett az, amit éreztem. Édes, de nem túl gejl, viszont kevésbé intenzív, mint az általam megszokott – használt Aurora illatok. Ettől függetlenül viszont nagyon finom illat, egyszer lehet, hogy teszek vele egy próbát itthon is. 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 254. GulyasNikolett

  Nagyon finom illat, amiben tökéletesen keveredik a fenyő a lédús naranccsal és a pikáns fahéjjal. Tökéletes karácsonyi illat. 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 255. GulyasNikolett

  Még valamikor pár évvel ezelőtt, szerintem az illat megjelenésekor kaptam belőle, és azóta is kincsként őrízgetem. Isteni finom, igazi forralt bor illata van, ami annyira erős, hogy sokszor meg sem gyújtom, csak leveszem a kupakot róla, és illatozik tőle a lakás.

  Hasznos volt?
  0 0
 256. Eszter

  Nosztalgikus hangulatba kerül az ember ha megérzi ezt az illatot. Tiszta, finom púderes illat, ami meglepően intenzív.

  Hasznos volt?
  0 0
 257. Eszter

  Meglepetésként kaptam ezt a gyertyát rendelésem mellé, és csak azt tudom mindenkinek mondani, hogy próbálja ki!
  Különleges édesebb finom parfűm illat mely nagyon intenzív. Örülök, hogy kereskedelmi forgalomba hozták 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 258. Márti

  Valóban kevésbé intenzív az illat erőssége, viszont nagyon kellemesen visszaadja a fanyar citrom savanykás-kesernyés illatát.

  Hasznos volt?
  0 0
 259. Dorka73

  Fantasztikus illata van. Egy jó könyv olvasásához kiváló.

  Hasznos volt?
  0 0
 260. Dorka73

  Fantasztikus téli illat, egyik kedvenc lett.

  Hasznos volt?
  0 0
 261. Márti

  Számomra olyan élményt nyújtott, mint mikor felbontok egy zacskó tejkaramellát, és megcsap az az isteni édes, krémes illat.

  Hasznos volt?
  1 0
 262. andrea

  Szuper kellemes.

  Hasznos volt?
  0 0
 263. andrea

  Hát ez kellemes meglepetés. Ötletem sem volt milyen illata lehet de nagyon kellemes férfias illat. Nagyon tetszik.

  Hasznos volt?
  0 0
 264. andrea

  Nagyon kíváncsi voltam erre az illatra. Hát nem csalódtam. Üde, friss.

  Hasznos volt?
  0 0
 265. bakfis

  Téli illatból még csak ezt ismerem, de imádom, nagyon finom, édes illata van.

  Hasznos volt?
  0 0
 266. bakfis

  Édesanyám kedvence lett, én is nagyon szeretem.

  Hasznos volt?
  0 0
 267. bakfis

  Nagyon finom, virágos, friss illata van, szeretem.

  Hasznos volt?
  0 0
 268. bakfis

  Nagyon kellemes illatok, többször is megrendeltem a csomagot, kedvenceim a Pumpkin Spice Latte, a Vörösáfonya, Narancs és Fahéj és a Diótörő lettek.
  Családban, barátoknak is osztogattam, most pedig alig várom a karácsonyi ilatokat 🙂

  Hasznos volt?
  1 0
 269. Ildikó Bója

  Nagyon kellemes, erőteljes illata van az illatviasznak. Ebben az őszi időben igazi meleg hangulatot áraszt a szobában.

  Hasznos volt?
  0 0
 270. Molnárné Schuster Jolán

  A gyertyáknak egytől egyig nagyon finom illata van, de mivel karácsonyi ajándéknak szánom, még nem gyújtottam meg őket. De valószínűleg máskor is fogok rendelni. Gratulálok termékükhöz!

  Hasznos volt?
  1 0
 271. Márti

  Először a bazsalikom érződött, majd szép lassan előbújt mellé a frissítő édeskés mandarinillat is. Igazán különleges kombó.

  Hasznos volt?
  0 0
 272. Zunmark

  Páromnak rendeltem ajándékba, de nagyon tetszett neki. Nagyon finom illatok.

  Hasznos volt?
  0 0
 273. Márti

  A sütőtök és a fűszerek illatának tökéletes kombinációja, igazi őszi illat.

  Hasznos volt?
  2 0
 274. Hegyi Dorina

  A rendelésem mellé ajándékba érkezett ez a mini viasz és már amikor beleszimatoltam azonnal egy babaszobáig repített. Nagyon megnyugtató ez az illat.

  Hasznos volt?
  0 0
 275. Hegyi Dorina

  Jelenleg a cappuccino kakaószórással és a pumpkin spice latte a sláger nálunk. Imádjuk mindkettőt! A hozzánk érkező vendégek is azonnal beleszerettek az Aurora illatokba.

  Hasznos volt?
  0 0
 276. Márti

  Igazi csokipuding illat, legszívesebben bekanalaznám. 😋

  Hasznos volt?
  0 0
 277. Sajgo ATTILA

  Elégedett vagyok a rendelessel, az 5 plusz 1 kollekciot hamar kihozta a futar es ingyen volt a szallitas. Tenyleg sokaig ég es jó illata van, nem kormol es nincs büdös viasz szag mint a hagyomanyos gyertyanal.

  Hasznos volt?
  0 0
 278. Márti

  Ez az illat számomra a nyarat idézi, a kókusz és a gyümölcsök illata nagyon jól kiegészítik egymást.

  Hasznos volt?
  0 0
 279. viragmatola

  Süteményre emlékeztet az illata, a dió mellett vaníliát véltünk felfedezni. A kanóc pattogása nyugalmat sugároz. Számomra elsőre kiváló választás volt, erre az őszi, tanulós napra.

  Hasznos volt?
  0 0
 280. REliza

  Amikor elkezdtem ismerkedni a márkával, virtuálisan folyamatosan belebotlottam ebbe az illatba, mindenki istenítette, imádta. Valamiért akkor mégsem éreztem az extra vonzó erejét, de idén ősszel egyik barátnőm hatására beadtam a derekam és pár hete én is vettem egy vintage méretet belőle. Elmondhatatlanul finom illata van – az egyértelmű DIÓ mellett nekem a vajas, mézes, langyos vaníliás tejjel átitatott kifli jelent meg lelki szemeim előtt, mikor megillatoztam aztán meggyújtottam ezt a gyertyát (tehát gyakorlatilag egy extrán diós guba). Szokásosan intenzív, pár perc alatt betöltötte a szobát és a lakás többi részét is nagyjából fél óra után. Amikor ezeket a sorokat írom, még nem használtam el teljesen, de már gondolkodom rajta, hogy a kora téli szezonra is be fogok szerezni belőle minimum egy tartalékot.

  Hasznos volt?
  1 0
 281. Márti

  Nevéhez híven valóban emlékeztet a Toffifee bonbonra, isteni karamellillat lengi be tőle a lakást. 🙂

  Hasznos volt?
  0 0
 282. Lilla

  Első rendelés mellé küldték ajándékba, meggyújtatlanul a zselés szaloncukor illatára emlékeztet 🙂
  Még ha nem is olyan intenzív, mint egy gyertyáé, mi szeretjük az üde citrusos illatát.

  Hasznos volt?
  0 0
 283. lilla

  Igazán finom, édes illat, hamar betölti a szoba levegőjét. Még meggyújtatlanul is illatozik, ha az ember elég közel ül hozzá 🙂
  A fa kanóc halk ropogása csak fokozza az élményt. Ajánlom!

  Hasznos volt?
  0 0
 284. eszternagy1349

  Nagyon finom illata van, a szilvát jobban érezni benne, a rózsa nem annyra tolakodó, aminek én kifejezetten örülök.

  Hasznos volt?
  0 0
 285. eszternagy1349

  Nagyon finom illata van, tökéletesen keveredik benne a karamell és a kávé. Legszivesebben meginnám 😊

  Hasznos volt?
  0 0
 286. Panka

  Az őszi válogatást rendeltem, és két, nagyon más jellegű illatot választottam hozzájuk, plusz kaptam egyet ajándékba is.

  Nagyon-nagyon jó döntés volt, abszolút megérte az árát. Sok-sok illatba belekóstolhattam így, minden nap mást választva az adott hangulatomhoz. Az illatviaszok nagyon sokáig kitartanak, sokáig illatoznak.

  Természetesen vannak kedvencebb illatok, de olyat nem találtam a válogatásban, amit ne gyújtanék meg szívesen újra.

  Életem első Aurora Candle rendelése volt, de biztosan nem az utolsó. Hozzám hasonlóan óvatos vásárlóknak ez a válogatás tökéletes döntés lesz. 🙂

  Hasznos volt?
  1 0
 287. Panka

  Nem választottam volna ki magamtól – ajándékba kaptam a rendelésem mellé, és nagyon örülök neki!

  Elég régóta ismerem a ‘hygge’ kifejezést, de még sosem gondolkodtam rajta, milyen illat társulhat hozzá. Most már el sem tudok képzelni mást, mint ezt. Igen, ez A Hygge. Az ember nem gondolná, mennyire hatással vannak a közérzetére az illatok… jelenleg elég stresszes időszakomat élem, és ez az illat mindenképp segít az átvészelésében. Előbb kellett volna próbát tennem vele…:))

  Hasznos volt?
  0 0
 288. Boros Anita

  Imádom illat.

  Hasznos volt?
  0 0
 289. Boros Anita

  Szuper illat. Nem az első. Imádom.

  Hasznos volt?
  0 0
 290. György Erika

  Fantasztikus illat🤩🤩🤩

  Hasznos volt?
  0 0
 291. Eszter

  Szuper összeállítás. Igazi őszi és téli illatokkal.
  Ajánlásra rendeltem először 2 éve az auroracandle gyertyákat, amiért nagyon hálás vagyok az illetőnek.
  Mindenkinek ajánlom aki szereti különleges, finom illatokat. Az már csak hab a tortán, hogy az üvegcsék is nagyon szép dizájnt kaptak, a ropogó fa kanócról nem is beszélve.

  Hasznos volt?
  0 0
 292. Eszter

  Első szaglásra a mézespuszedli illata jutott eszembe. Igazi édes sütis fűszeres illat. Kedvenc kategóriás termék.
  Kár, hogy nemlehet kapni egész évbe, így kénytelen leszek ebből az illatból is betárazni.

  Hasznos volt?
  1 0
 293. Eszter

  Kellemes virágillat pici körtével. Számonra jobban dominál a virágos jegy, tavaszra talán a leideálisabb illat.
  Eszembe jutattja az első gyümölcsfák virágzásának idejét, amikor a finom tavaszi szellő mennyei virágillatot hoz magával.

  Hasznos volt?
  0 0
 294. Eszter

  Nagyon finom almás fahéjas sütis illat. Kedvenc kategóriás.
  Tökéletes az őszi téli időszakra.
  Meglepődve vettem észre a leírásba, hogy az illatintenzitás nem kapta a maximumot, pedig járna neki!

  Hasznos volt?
  0 0
 295. Eszter

  Tavaly kaptam ezt a gyertyát a karácsonyi megrendelésem mellé meglepetésként.
  Nagyobb zárt térbe ajánlom mert pikk-pakk betölti az illat a helységet, annyira intenzív.
  A párom kedvence. Van is belőle elraktározva karácsonyra 2 db.

  Hasznos volt?
  0 0
 296. Eszter

  Sajnos én nemigazán szeretem a kávét, de ennek a gyertyának az illata nagyon kellemes. Nem édeskés kicsit sem, finom kávé pici kakaóval végén.
  Vendégeimnek mindíg ajánlom az aurora gyertyákat, ők is elvoltak ájulva ettől az illattól.

  Hasznos volt?
  0 0
 297. Eszter

  Ajándékba kaptam az illatot rendelésem mellé.
  Nagyon meg is lepődtem, mivel sokkal jobb az illata, mint amire számítottam.
  Friss de mégis édeskés illat, a pomelo kesernyés fanyar illata határozottan kivehető a végén.
  Biztos vagyok benne, hogy gyertya változatát is beszerzem.

  Hasznos volt?
  0 0
 298. Konyha Eszter

  Imádom. A diótörő.mellett a másik kedvencem. Annyira finom édes illata van, bármikor szivesen meggyújtom. Vagy ha épp nincs időm rá, csak beleszippantok a kis üvegcsébe és már sokkal boldogabb vagyok. Igazi függőséget okoz, tökéletes őszi-téli illat.

  Hasznos volt?
  1 0
 299. Konyha Eszter

  Nem egy émelyítősen édes illat, tiszta karamell.
  A toffifi.csoki illatára emlékeztet.

  Hasznos volt?
  0 0
 300. Konyha Eszter

  Buja csokoládé illat.
  Nagyon emlékeztet a gyerekoromra,
  mikor még nagymamám csokipudingot főzott nekem és testvéremnek.

  Hasznos volt?
  0 0
 301. Konyha Eszter

  Mikor megrendeltem a kollekciót nem gondoltam volna, hogy ez az illat fog a legjobban tetszeni. Első szaglásra édes kókusz ami gyümölcsos illatjegybe végződik. Nagyon intenzív illat.

  Hasznos volt?
  0 0
 302. Kupai Szilvia

  Aramisznak természetesen megrendeltem a cicás kollekciót. A Tofifival kezdtük az ismerkedést, egy nagyon elegáns, édes-füstös illat. A Kókusz Pina Colada illata Kubát juttatta eszembe. A Puding finom csokoládé varázslat.

  Hasznos volt?
  1 0
 303. Panka

  Valamiért úgy voltam vele, hogy ezt az illatot ki kell próbálnom. Inkább a körte vonzott benne, mint a virág, különleges kombinációnak találtam.

  Engem púderes, szappanos illatokra emlékeztet. Így ősszel kicsit idegen, de mindenképpen különleges.

  Hasznos volt?
  0 0
 304. Milli88

  Kókusz és Puding illata mesés, legszívesebben felfalnám őket. Tofifi elsőre annyira nem fogott meg, mint a másik két illat, belőle nem biztos, hogy újra vásárolnék, Kókusz és Puding gyertyákból viszont tervezek még beszerezni, ha időközben el nem fogynak. 😅

  Hasznos volt?
  0 2
 305. Milli88

  Csodálatos csomag. Ajándéknak is tökéletes, én saját magamat leptem meg vele. Az olvasztó egyedi és különleges. A viaszok hatalmasak és külön szépsége a doboznak, hogy az illatok teljesen személyre szabhatóak az egyedi választás lehetőségével. 😊
  Plusz pont, hogy a viaszok illatai teljesen megegyeznek a gyertyáknál már megszokott minőséggel.

  Hasznos volt?
  0 0
 306. Krisztina

  Vendégeket vártam, meggyújtottam. A lakást belengte a sütőtökös, fahéjas,fűszeres illatfelhő. Órákig éreztük még eloltás után is a kellemes illatot. Milyen jó, hogy kettőt vettem belőle, el is kérte a másikat a kedves vendégem:)

  Hasznos volt?
  2